| | | |

Kompare nudi garanciju - ako pronađete jeftiniju ponudu, vraćamo novac i poklanjamo AO policu

Pin It

Pođe li vam za rukom pronaći jeftiniju za više od 6%, a sadržajem identičnu policu auto osiguranja – javite se! Točnije, pošaljite mail sa slikom (ili scanom) ponude na pisma@kompare.hrPođe li vam za rukom pronaći jeftiniju za više od 6%, a sadržajem identičnu policu auto osiguranja – javite se! Točnije, pošaljite mail sa slikom (ili scanom) ponude na pisma@kompare.hr

Tražite auto osiguranje? Uz Kompare garanciju možete biti sigurni da ćete dobiti najveću vrijednost za svoj novac. Naime, njome vam jamče da povoljniju ponudu od njihove nećete pronaći, a ako se to slučajno dogodi, oni vam plaćaju

Ako se pitate na koji način jamče najbolju - jednostavno – povratom novca i AO policom na dar svima koji pronađu jeftiniju ponudu od one kupljene kod Kompare. To znači da nakon kupovine auto osiguranja na kompare.hr imate 3 dana da potražite i dostavite službenu ponudu bilo koje osiguravajuće kuće koja posluje u Hrvatskoj.

Pođe li vam za rukom pronaći jeftiniju za više od 6%, a sadržajem identičnu policu auto osiguranja – javite se! Točnije, pošaljite mail sa slikom (ili scanom) ponude na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Pozovite se na Kompare garanciju, a oni će vam u roku jednog radnog dana utvrditi odgovara li ponuda uvjetima jamstva. Nakon što vam se povratno jave s potvrdnim odgovorom, vratit će vam novac i umjesto vas plaćati premiju osiguravajućoj kući. Dakle, zadržavate policu kupljenu na kompare.hr, ali na njihov račun.

Odlučite li odustati od kupovine, iako niste pronašli bolju ponudu – nema problema! Oni će stornirati policu i vratiti vam vaš novac. To možete učiniti pozivom na 01 555 0666 ili slanjem zahtjeva za storno na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. No, policu ne možete stornirati ako ste je u međuvremenu iskoristili na tehničkom za produženje registracije, jer se to direktno protivi Zakonu o osiguranju.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675