| | | |

Novi Sony reciever za automobile s većim ekranom i unapređenom konverzijom za pametne telefone

Pin It

Osim izlaza snage od 4x55W, ovaj AV reciever će vas potaknuti da pjevate i uživate uz EXTRA BASS ploču koja nadjačava buku motora i reproducira jasan zvuk na bilo kojoj razini glasnoćeOsim izlaza snage od 4x55W, ovaj AV reciever će vas potaknuti da pjevate i uživate uz EXTRA BASS ploču koja nadjačava buku motora i reproducira jasan zvuk na bilo kojoj razini glasnoće

Sony je predstavio novi XAV-AX3005DB audio reciever za automobile, povećavajući time raznovrsnost uspješne linije audio uređaja za automobile, novi model karakterizira veliki 6.95-inčni Clear Responsive ekran osjetljiv na dodir za ugodnu vožnju bez stresa

Reciever AX3005DB omogućava pametniju vožnju i pomaže pri navigaciji, komunikaciji i slušanju glazbe s vašeg telefona preko glasovnih kontrola. Sve ovo je moguće zahvaljujući Apple CarPlay i Android Auto tehnologijama koje čine korištenje pametnog telefona tijekom putovanja lakšim nego ikad.

Apple CarPlay je pametniji, sigurniji način da koristite iPhone u automobilu. CarPlay besprijekorno integrira iPhone s ekranom i kontrolama audio uređaja u automobilu. Sada možete telefonirati, pristupiti vašoj glazbi, slati i primati poruke, dobiti uputstva prilagođena prometu i još mnogo toga, dok ste fokusirani na vožnju i put.

Android Auto je jednostavniji način da koristite svoj telefon u automobilu. Njegovi dizajneri su na umu imali sigurnost i praktičnost. S vašim Google asistentom na Android Auto aplikaciji, možete ostati fokusirani, povezani i zabavljati se, dok su vaše oči na putu, a ruke na volanu, koristeći glasovne komande.

Ovaj novi AX3005DB audio reciever za automobil omogućit će vam da slušate omiljene radio stanice u godinama koje dolaze. S ugrađenim DAB/DAB+ biračem kanala pobrinut će se da budete spremni unaprijed i za promjene u prijenosu.

Osim izlaza snage od 4x55W, ovaj AV reciever će vas potaknuti da pjevate i uživate uz EXTRA BASS ploču koja nadjačava buku motora i reproducira jasan zvuk na bilo kojoj razini glasnoće. Također, možete uživati u optimizaciji jer DSO (Dinamic Stage Organizer) kreira tako jasan zvuk, kao da se zvučnici nalaze ispred vas. Reciever je također kompatibilan s FLAC audio datotekama preko USB terminala, što znači da reproducira kompresirane audio snimke bez ikakvog gubitka kvalitete. Ovo predstavlja i napredno razmišljanje kada je riječ o budućem proširivanju: mogućnost povezivanja s tri ulaza može izgraditi pun akustični sistem uključujući eksterna pojačala i sub-woofere za još glasniju i snažniju reprodukciju zvuka.

Pozadinski dio kućišta je dizajniran sa single-DIN dimenzijama koje pružaju dovoljno prostora za urednu završnu obradu. Novi dizajn može se pohvaliti brzim aktiviranjem, pa je sustav spreman za put istog trenutka kad se uključi, bez nepotrebnog čekanja na smjernice za put ili uključivanje radija. Ergonomski ključni terminal kreiran je za vozače tako da im umanjuje smetnje dok su za volanom.

Upotrebom kamere na zadnjem dijelu prilikom vožnje unazad, možete biti bezbrižni kada se parkirate jer je ovo prilično korisna opcija kada su u pitanju uska i izazovna parkirna mjesta.

Za one kojima Android Auto nije potreban, kompanija Sony nudi model XAV-AX1000 sa 6.2 inčnim Clear Responsive ekranom osjetljivim na dodir i Apple CarPlay tehnologijom koje zajedno s ostalim posebnim Sony karakteristikama poput izlazne snage 55Wx4, EXTRA BASS i DSO tehnologijama i dizajnom brze aktivacije, pružaju izvrsnu kvalitetu zvuka i poboljšanu iskorištenost.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675