Njuškalo

Otvoren 8. Zagreb Auto Week

Ova trenutno najveća auto-moto priredba u Hrvatskoj posjetiteljima je iznova ponudila pregršt zanimljivosti i noviteta iz svijeta oktana

Jučer je u zagrebačkom Arena Centru na čak 30.000 m2 izlagačke površine otvoreno osmo izdanje Zagreb Auto Weeka!

Ova trenutno najveća auto-moto priredba u Hrvatskoj posjetiteljima je iznova ponudila pregršt zanimljivosti i noviteta iz svijeta oktana. Samo za ovu prigodu premijerno je predstavljen novi Mercedes GLC, iznimno atraktivan i luksuzan SUV, nasljednik modela GLK, a nisu izostali niti ostali predstavnici ove premium obitelji. Najsretniji posjetitelj može osvojiti i mogućnost korištenja jednog od novih modela ovog premium branda.

Opel kao i uvijek oduševljava svojim novitetima, pa je tako ekskluzivno na Auto Week-u premijerno predstavljena nova Opel Astra, koja ne samo da odiše inovativnošću, dinamičnim performansama te učinkovitošću već ju krasi kompaktna vanjština, prostrana unutrašnjost te elegantan i sportski dizajn. Tu je i novi Opel Karl, maleni šarmer, kojeg ćemo zasigurno često viđati na gradskim prometnicama. Posjetitelji Arena Centra imaju priliku upoznati i novi Volvo V60 Cross Country, avanturistički automobil markantnog izgleda koji će oduševiti sve one željne sportske, ali i udobne vožnje.

Hyundai je publiku oduševio izloživši potpuno novog Tucsona, koji oduševljava svojim dizajnom i prostranošću, dok Mitsubishi poglede mami redizajniranim i ušminkanim Outlanderom, a na ZAW-u ekskluzivno predstavlja i novog L-200. Auto Week premijerno donosi i ekskluzivan Subaru Levorg, sportski ali udoban karavan koji je prvotno bio namijenjen za japansko tržište, no ove jeseni lansiran je i na Starom kontinentu.

Za sve ljubitelje sve popularnijih buggya i quadova, Auto Week predstavlja mnoštvo tzv. automobila za zabavu - premijerno su predstavljeni HISUN 800 EFI V2 i Terra Sport 800 EFI.

Subota na Auto Weeku je i više nego posebna! U sklopu europske turneje #500day, točno u podne hrvatskoj publici na spektakularan i inovativan način premijerno je predstavljen novi Fiat 500!

Dovoljno razloga da danas posjetite Zagreb Auto Week u Arena Centru i uživate u auto moto poslasticama!

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.