Lenovo
Featured

DOTZ predstavio nove naplatke MarinaBay

DOTZ MarinaBay također je dizajn koji postavlja nove standarde
DOTZ MarinaBay također je dizajn koji postavlja nove standarde
DOTZ MarinaBay također je dizajn koji postavlja nove standarde

Upečatljiv dizajn. Nova boja. Dostupna u dimenzijama od 8.5x18 do 10x21 inča, nova felga od DOTZ-a je upečatljiv naglasak za vozila srednjeg i gornjeg srednjeg ranga poput Audi A3, A4, A6, BMW serije 3, 5 serije, VW Golfa, Cupre Formentora, Tesle Model 3/Y/S, i više

Staza Marina Bay Street Circuit u Singapuru jedna je od najbržih gradskih staza na kalendaru Formule 1. Smještena u impozantnom horizontu Singapura, staza je sama po sebi posebna. DOTZ MarinaBay također je dizajn koji postavlja nove standarde. Njegov dizajn je minimalist, čist, i s otvorenom, oštrim formom, susreće turboprečku sastavljenu od paralelograma na rubnoj oblozi. Ove geometrijske oblike stvaraju snažan kontrast i čine DOTZ MarinaBay jedinstvenim i privlačnim dizajnom felge.

DOTZ MarinaBay dolazi u tri završetka: gunmetal s poliranom oblogom, crna mat, i potpuno nova brončana mat. S brojnim VTA postavljanjima, nudi ljubiteljima dizajna mnoge tehničke mogućnosti za prilagodbu.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.