| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Uber u Zagrebu pokreće novu povoljniju uslugu  - CroPC.net

Uber u Zagrebu pokreće novu povoljniju uslugu

Nova opcija nudi isti standard kvalitete i sigurnosti kao i sve Uberove usluge

Uber je danas u Zagrebu predstavio novu uslugu - UberX Saver. Riječ je o novoj kategoriji vožnji po nižim cijenama koje će se moći koristiti u satima s manjom potražnjom

UberX Saver stiže kao dodatna usluga koja korisnicima pomaže u jednostavnijem i povoljnijem kretanju gradom, uz zadržavanje jednake udobnosti i pridržavanje svih preporuka Stožera u borbi protiv koronavirusa.

Nova opcija nudi isti standard kvalitete i sigurnosti kao i sve Uberove usluge. Da bi koristili UberX Saver, korisnici neće trebati preuzeti novu aplikaciju. Potrebno je samo otvoriti Uber aplikaciju koja je već instalirana na njihovom telefonu i u vrijeme s nižom potražnjom provjeriti dostupne opcije. Vrijeme u koje je usluga dostupna nije fiksno, nego prati dinamiku kretanja gradom. Vozači mogu sami odlučiti žele li voziti putem UberX Savera te se u bilo kojem trenutku mogu uključiti i isključiti s usluge, a sve kako bi nastavili voziti i zarađivati i u vrijeme s manjom potražnjom.

“Korisnicima u Zagrebu želimo omogućiti pristupačnije, sigurne vožnje kada trebaju prijevoz tijekom mirnijih sati u danu i kako bi izbjegli gužve." Istodobno, želimo da naši partneri vozači nastave zarađivati čak i tijekom vremena niže potražnje zahvaljujući tehnologiji naše napredne aplikacije”, ističe Giovanna D'Esposito, generalna menadžerica za južnu Europu u Uberu.

Sigurnost i dalje ostaje Uberov prioritet. Kompanija je vozačima distribuirala 950 higijenskih paketa koji sadrže maske, rukavice, dezinfekcijske gelove i sprejeve. Uz to, Uber je usmjerio svoje napore na implementaciju procesa i tehnoloških rješenja u stvarnom vremenu kako bi osigurali odgovorno i sigurno korištenje usluga u svakom trenutku. Među njima je i alat za prepoznavanje objekata koji Uberovoj aplikaciji omogućava da prije početka putovanja utvrdi nose li vozači masku, kao i kontrolni popis unutar aplikacije putem kojeg vozači i korisnici mogu potvrditi da poštuju sve sigurnosne mjere prije spajanja na platformu.

Pin It

Recenzije

View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675