Huawei

Goodyearov cepelin vraća se na europsko nebo

Zračni brod Zeppelin NT dug je više od 75 metara – gotovo tri četvrtine dužine nogometnog igrališta – a visok skoro 18 metara!
Zračni brod Zeppelin NT dug je više od 75 metara – gotovo tri četvrtine dužine nogometnog igrališta – a visok skoro 18 metara!
Zračni brod Zeppelin NT dug je više od 75 metara – gotovo tri četvrtine dužine nogometnog igrališta – a visok skoro 18 metara!

Goodyearov cepelin vratio se nakon duže stanke na nebo iznad Europe, po kojemu će putovati sljedećih godina, a probni let krajem svibnja iz njemačkoga Friedrichshafena smatra se prvim letom Goodyearovoga cepelina na Starom Kontinentu od 2012. godine

Odjeven u prepoznatljivu plavu i žutu boju, cepelin će imati ulogu zapanjujućeg ambasadora marke Goodyear i omogućiti jedinstvene zračne snimke ključnih motociklističkih utrka.

Pokusnim letom Goodyearova legendarna ikona ponovno se vratila na europsko nebo. Povratak Goodyearovoga cepelina najnovija je među investicijama tvrtke u vlastito poslovanje u Europi. Među najvažnije nedavne investicije svrstavaju se i osvježenje europskoga portfelja nagrađenih proizvoda u zadnjih 18 mjeseci, novo medijsko partnerstvo i povratak međunarodnom motosportu.

“Goodyearov cepelin prava je ikona koja već gotovo sto godina potiče maštu potrošača i entuzijasta u Sjedinjenim Američkim Državama i drugdje po svijetu”, istaknuo je povodom tog prijelomnog događaja Mike Rytokoski, potpredsjednik i glavni direktor marketinga u tvrtki Goodyear Europe. “Ponovni dolazak cepelina u Europu jedva smo dočekali jer je to odličan način da obilježimo svoj povratak međunarodnom motosportu, novo medijsko partnerstvo s Eurosportom i nove vrhunske gume u asortimanu naših proizvoda.”

Goodyearov cepelin na nebu iznad Staroga Kontinenta bit će zračni brod Zeppelin NT u Goodyearovim bojama, a njime će upravljati tvrtka Deutsche Zeppelin-Reederei GmbH iz Friedrichshafena u Njemačkoj. Taj korak označava najnovije poglavlje u povijesti gotovo 100-godišnje suradnje između Goodyeara i Zeppelina.

Zračni brod Zeppelin NT dug je više od 75 metara – gotovo tri četvrtine dužine nogometnog igrališta – a visok skoro 18 metara! Kad bude plovio nebom iznad Europe, cepelin će igrati ulogu ambasadora marke Goodyear, omogućiti jedinstvene zračne snimke najvažnijih utrka iz svijeta motosporta, a ujedno će se baviti komercijalnim letovima po Njemačkoj.

Iako se Goodyearov cepelin češće može vidjeti u Sjedinjenim Američkim Državama na najvažnijim sportskim događajima, uključujući utrke NASCAR, utakmice NBA i PGA golfske događaje, on je također europska ikona. Cepelin s nazivom Europa prvi je put došao u Europu u ožujku 1972. i sljedećih 14 godina plovio je europskim nebom. Pojavljivao se na brojnim važnim sportskim i kulturnim događajima, među ostalima na utrci za Veliku nagradu Njemačke 1985. godine u Nürburgringu, na otvorenom teniskom prvenstvu Francuske, odnosno turniru Rolland-Garros 1986. godine, pa čak i na dvama britanskim kraljevskim vjenčanjima, a zatim je 1986. godine cepelin umirovljen.

Nakon  povratka na Stari Kontinent Goodyearov cepelin tijekom sljedećih tjedana letjet će iznad Friedrichshafena i širega područja Njemačke.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Comping
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.