| | | | |

powered_by_lenovo_2020 BMW serije 8 u duetu s novim AEZ Crest naplatcima - CroPC.net

BMW serije 8 u duetu s novim AEZ Crest naplatcima

Kvaliteta, luksuz, elegancija, ekskluzivnost, stil života, dizajn, stil i udobnost - osam je razloga u korist dueta koji su oblikovali BMW Series 8 Coupé i AEZ Crest

BMW serije 8 pravo je remek-djelo zbog kojega će te na trenutak zadržati dah, svojim elegantnim i sportskim izgledom coupé obećava puno užitka u vožnji, a kao izvrstan dodatak ovom automobilu predstavljeni su AEZ Crest naplatci

Ako imate dovoljno sreće da sjednete za upravljač BMW-a serije 8 Coupé, zadivit će vas njegova standardna tehnologija zvana "Live Cockpit Professional". Od kombinacije digitalnih instrumenata iza upravljača do naprednog zaslona, ​​svaka je značajka individualno podesiva kako bi zadovoljila vozačke potrebe. Pritisak na akcelerator V8 motora odvest će vas od 0 do 100 km / h u samo 3,7 sekundi. BMW Serije 8 Coupé opcionalno dolazi s V8 Biturbo s 530 KS ili znatno ekonomičnijom dizelskom verzijom. 

Kako bi okrunio cjelokupnu sliku, Serija 8 Coupé dolazi sa ikoničnim dizajnom AEZ-a: AEZ Crest naplatcima u dimenzijama 8x20 i 9x20. Njihov fini, kompaktni dizajn u kombinaciji s udubljenim pentagonom u sredini daje kotaču sportsku eleganciju. Baš kao i automobil, dizajn dvostrukog križnog koluta od lagane legure ističe se iz gomile i obećava jedinstven izgled.

Kvaliteta, luksuz, elegancija, ekskluzivnost, stil života, dizajn, stil i udobnost - osam je razloga u korist dueta koji su oblikovali BMW Series 8 Coupé i AEZ Crest.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675