| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Servis: Popravak fara umjesto zamijene - CroPC.net

Servis: Popravak fara umjesto zamijene

Postoji servis koji vam u problemima s farovima može pomoći, a osim rješenja problema, donijeti će vam i velike uštede

Farovi, odnosno svjetla na današnjim automobilima predstavljaju jedan od skupljih elementa koje ovlašteni servisi izbjegavaju popravljati pa je vozač često osuđen na skupocjenu zamjenu, međutim postoji servis koji nudi popravak svih farova i nudi rješenje gotovo svih problema

Pogled na današnje automobile uglavnom otkriva napredna LED i Xenon svjetla koja su uz to automatska i zakretna s više snopova i naprednim tehnologijama osvjetljavanja. Iako ovakva svjetla nude nemjerljivo bolje osvjetljenje i komfor pri vožnji noću, izgledaju atraktivno i dugotrajnija su, za razliku od dobro znanih starih halogenih svjetala imaju i jednu veliku manu – vrlo skup popravak, ako je on uopće moguć. Naime, vrlo često na bilo kakav kvar na ovakvom faru ovlašteni servis će sugerirati popraviti zamjenom za novi far, a tada cijene idu doslovno u nebo. Samostalno servisiranje gotovo uopće nije moguće stoga izbor za uštedu na servisu često je vrlo skučen. Međutim, postoji servis koji vam u problemima s farovima može pomoći, a osim rješenja problema, donijeti će vam i velike uštede.

Popravak umjesto zamijene

Jedan od čestih problem današnjih farova je pucanje zaštitne plastike na faru. Zaštitna plastika s vremenom dobiva mikropukotine koje postaju sve brojnije, sve veće i naposlijetku izuzetno primjetne umanjujući kvalitetu osvjetljavanja. Osim toga ovakve pukotine na farovima nisu niti estetski privlačne, te automobil izgleda znatno manje atraktivan. Kako je staklo zabranjeno kao materijal od kojeg se rade zaštitni pokrovi farova, ovaj problem gotovo je neizbježan na gotovo svim automobilima. S vremenom ove pukotine dovode i do propuštanja vlage, a s njom dolazi i do znatno većih mogućnosti za ozbiljniji kvar. Stoga, primijetite li ovakve pukotine, pravovremeni servis može vas spasiti od znatno većih troškova popravka. Jedno mjesto, tj. jedan servis u ovome poslu na gotovo nivou cijele Hrvatske istaknuo se po svojoj stručnosti i mogućnostima koje nudi. Riječ je o radioni na adresi Horvatnica 104, Gornje Vrapče iz Zagreba, a svima koji su iole aktivni na društvenim mrežama bit će poznata njihova Facebook stranica Popravak farova, izmjena leća, xenon i LED oprema. Ako ste popratili ovu stranicu mogli ste se uvjeriti u brojne popravke koje ova radionica nudi, a koji vas mogu itekako spasiti od velikih troškova. Kako smo spomenuli, jedan od učestalih kvarova je izmjena plastike fara. U ovlaštenom servisu ovaj popravak se rješava zamjenom fara čija cijena ovisno o vozilu može biti i desetak tisuća kuna. Zamjena plastike često se kreće s cijenom do dvije tisuće kuna. Jednostavnom računicom, ušteda na servisu je višestruka. Tu su i brojni drugi popravci, poput servisa zakretnog mehanizma, čišćenja leća, izmijene žarulja i brojni drugi servisi koje ova radionica nudi. Višegodišnje iskustvo i odabir vrhunskih materijala jamče dugoročno isplativu investiciju za svakog vlasnika vozila. Stoga, prije nego li se uputite na skupocjenu zamjenu fara -provjerite mogućnost njegova servisa.

Jedan od čestih problem današnjih farova je pucanje zaštitne plastike na faru

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675