| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Savjetujemo: 3D gumeni tepisi za sva godišnja doba - CroPC.net

Savjetujemo: 3D gumeni tepisi za sva godišnja doba

Zadnji trendovski krik u pogledu tepiha su takozvani 3D gumeni tepisi

Iako većina vozača u ljetnim mjesecima preferira tekstilne tepihe, odabir visokokvalitetnih gumenih tepiha po mjeri idealan je i u ljetnim mjesecima, a za to postoje itekako dobri razlozi

Ako se smatrate donekle pedantnim vozačem tada zasigurno u ljetnim mjesecima imate tekstilne tepihe, a u zimskim gumene. Razlozi za ovakvu postavu su više no očiti – kiše, sol, snijeg i prljavština koja dolazi s njima lakše se čisti s gumenih nego tekstilnih tepiha u zimskim mjesecima. Također, veliki broj vozača na gumene tepihe gleda kao svojevrsnu „kaznu“ jer ako nisu originalni, teško je naći one koji pristaju i izgledaju dobro. Možda, ali sve do sada. Naime, vodeća trgovina za kupovinu tepiha svih vrsta po mjeri baš vašeg limenog ljubimca, Autotepisi.hr, od nedavno nudi i visokokvalitetne 3D gumene tepihe koje osim što savršeno pristaju i izgledaju odlično, a tada ih nije problem imati cijele godine u automobilu. Dapače, u nastavku otkrivamo kako je gumene tepihe mudro imati i ljeti.

Vizualno, ovakvih tepisi izgledaju izuzetno atraktivno, a prednost nad ostalim gumenim tepisima je u vrhunskoj kvaliteti, tipskoj izradi koja savršeno pristaje, te ranije spomenutom visokom rubu

Po mjeri i u 3D

Hrvatski internetski prostor prije koju godinu postao je bogati za iznimno pregledan, ponudom bogat i intuitivan web pod nazivom Autotepisi.hr. Ova trgovina specijalizirala se za prodaju tipskih tekstilnih i gumenih tepiha, kao i gumenih kadica za prtljažnike te druge prateće opreme. U čemu je tajna pitate se? Tajna je u tipskoj ponudi! Naime, svaki od proizvoda odabire se za točno određeni model vozila koji vozite. Na taj način osigurana je 100-postotna kompatibilnost, najbolja pokrivenost i zaštita, ali i nesumnjivo najbolji mogući izgled. Osim što su proizvodi rađeni po mjeri, Autotepisi.hr jamči i nenadmašnu kvalitetu svojih proizvoda.  

Zadnji trendovski krik u pogledu tepiha su takozvani 3D gumeni tepisi. Ovaj dodatak 3D istaknut je zbog njihova visoka ruba koji najbolje štiti od svih prljavština, ali i omogućava zadržavanje svih prolivenih tekućina na gumenom tepihu jer je rub visok oko 2 centimetra. Vizualno, ovakvih tepisi izgledaju izuzetno atraktivno, a prednost nad ostalim gumenim tepisima je u vrhunskoj kvaliteti, tipskoj izradi koja savršeno pristaje, te ranije spomenutom visokom rubu. Prednosti nad tekstilnim tepisima suvišno je i spominjati, no najvažnije je lako čišćenje i besprijekorna zaštita tapecirunga vozila.

Gumeni tepisi za cijelu godinu

3D gumeni tepisi koje nude Autotepisi.hr predstavljaju nenadmašan izbor za cijelu godinu. Osim spomenutih kvaliteta, najveća prednost uporabe gumenih tepiha tijekom cijele godine je njihova jednostavnost. U ljetnim mjesecima velika je šansa kako ćemo na nogama u vozilo unijeti brojne prljavštine, poput smole s crnogoričnog bilja ili morske vode, a koji se izuzetno teško uklanjaju s tekstila, no ne i s gumenih tepiha. Stoga, ako razmatrate zaštiti podove svog limenog ljubimca, preskočite supermarket i kliknite na Autotepisi.hr.

3D gumeni tepisi koje nude Autotepisi.hr predstavljaju nenadmašan izbor za cijelu godinu

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675