| | | |

powered_by_lenovo_2020 Isprobali smo: Sonax Profiline Leather Care Foam – čista i sačuvana koža - CroPC.net

Isprobali smo: Sonax Profiline Leather Care Foam – čista i sačuvana koža

Pin It

Tražite li jedno od najboljih i najpraktičnijih rješenja za njegu kože - Sonax Profiline Leather Care Foam je naša preporukaTražite li jedno od najboljih i najpraktičnijih rješenja za njegu kože - Sonax Profiline Leather Care Foam je naša preporuka

Želite li da kožne presvlake, upravljač i drugi elementi od kože ostanu kao novi i dugo godina nakon kupovine automobila, tada je Sonax Profiline Leather Care Foam sredstvo koje trebate

Uvriježeno je mišljenje kako koža u automobilu zahtjeva jako malo brige, za razliku od recimo tekstilnih presvlaka koje većinom pazimo i čuvamo od nečistoća. Zaista, koža je višestruko otpornija na svakojaka zaprljanja, pa i mehaničko opterećenje, ali jednako kao i svi drugi materijali u automobilu traži njegu. Ako jednom zapustimo kožu u automobilu može doći do nepovratne katastrofe, a to je nešto što želimo izbjeći.

Zlatno pravilo: prevencija

U svijetu automobila imamo one kojima je koža apsolutno najbolji odabir, dok s druge strane imamo one koji zaziru od njene uporabe. No, dok je kod izbora presvlaka još moguće birati, većina danas iole opremljenijih automobila stiže s kožnim upravljačem, a svakako tu su često i brojni umetci od kože (poput kožne zaštite ručice mjenjača ili naslona za ruku). Stoga, koliko god se mi trudili zaobići kožu u automobilu, velika je vjerojatnost da će se nas ona dočekati. Samozvani stručnjaci često će reći kako kožu u automobilu treba njegovati kao i vlastitu – vlažnim maramicama, kremama i sličnim proizvodima koji su namijenjeni kozmetici. Međutim, to je toliko krivo i opasno jer postižemo upravo suprotno – koži skraćujemo njen vijek trajanja. Kako, pitate se? Jednostavno i zdravorazumski, obrađena koža i koža živućeg organizma nikako nisu iste. Koža u automobilu prošla je kroz nebrojne procese obrade kako bi bila ovakva kakva je, a kreme, masnoće i drugi proizvodi za nju su jednako kao i za tekstilne presvlake – mrlje i prljavština koju treba izbjegavati i čistiti. Ako ste ikada vidjeli popucalu kožu ili onu koja se guli, vrlo vjerojatno ona nije bila njegovana ili je bila njegovana ali ranije spomenutim metodama vlažnim maramicama i kremom za ruke. Stoga, želite li sačuvati kožne presvlake, upravljač i druge elemente u automobili (ali i u kući), prevencija u vidu održavanja je ključna.

Vrh ponude

O Sonax proizvodima često pišemo zato što je riječ o vrhunskim proizvodima posebne namijene. Upravo takav vrhunski proizvod je i Profiline Leather Care Foam. Ovo je zapravo 2-u-1 proizvod koji ima dvojaku zadaću – očistiti i njegovati kožu. Dakle, uz Sonax Profiline Leather Care Foam temeljito i dubinski ćemo očistiti sve kožno u automobilu ili kući, te u isto vrijeme i u istoj radnji pružiti svu potrebnu njegu bez potrebe za nanošenjem drugih zaštita. Ako ste do sada kožu čistiti sredstvima za osobnu njegu – prekinite tu praksu odmah, a ako ste koristili druge proizvode za održavanje automobila i na koži, svakako preporučamo nabavku specijaliziranog sredstva za čišćenje i njegu poput Sonax Profiline Leather Care Foam. Sredstvo dolazi ako aerosol, a špricanjem nastaje bogata pjena. Nju je moguće direktno nanijeti na kožu ili prvo na četku ili krpu od mikrovlakana. Naša preporuka je Sonax četka koja je savršena za ovu namjenu. Pjenu četkanjem ostavljamo par trenutaka djelovati i potom brišemo krpom od mikrovlakana. Malo je reći koliko smo ostali šokirani s količinom prljavštine, ulja i masti koje je ovo sredstvo izvuklo iz našeg kožnog upravljača. Sonax Profiline Leather Care Foam to postiže svojim naprednim svojstvima koja izvlače vlagu, masnoće i druge prljavštine iz kože. Ako se pitate pa ne čini li vlaga i masnoća kožu očuvanom, upravo suprotno, jednom vlažna i osušena koža postaje kruta, a masnoća daje ružne odsjaje i stvara ljepljivi film kao magnet za prljavštinu. Sonax Profiline Leather Care Foam posjeduje i zaštitu od UV zračenja, tako da će koža ostati sačuvana i meka na dodir, a boje postojane. Tražite li jedno od najboljih i najpraktičnijih rješenja za njegu kože - Sonax Profiline Leather Care Foam je naša preporuka.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675