| | | |

Isprobali smo: Liqui Moly Gloss Polish Spray Wax – sjaj u minuti

Pin It

Liqui Moly Gloss Polish Spray Wax dovoljno je samo pomoću spreja nanijeti na vozilo, ostaviti da se posuši nekoliko minuta i potom krpom od mikrovlakana prebrisati do visokog sjajaLiqui Moly Gloss Polish Spray Wax dovoljno je samo pomoću spreja nanijeti na vozilo, ostaviti da se posuši nekoliko minuta i potom krpom od mikrovlakana prebrisati do visokog sjaja

Poliranje i nanošenje voska na automobil jedna je od najomraženijih radnji, no uz Liqui Moly Gloss Polish Spray Wax ovo može biti zabavan, učinkovit i „wow“ trenutak

Lijepi, sunčani i za ovo doba godine poprilično topli jesenski dani mnoge su od nas izmamili na jesensko sređivanje automobila. Ono obuhvaća temeljito pranje, o kojem ćemo uskoro pisati i opširnije, no i nanošenje voska, zaštite za predstojeće zimsko razdoblje. Međutim, brojnim vlasnicima automobila ovaj je korak poprilično omražen. Znajući to, Liqui Moly, planetarno popularni njemački proizvođač aditiva, ulja i maziva, te zapravo svega što ima veze s automobilima, tržištu je ponudio Liqui Moly Gloss Polish Spray Wax. Sredstvo za poliranje, nanošenje vosak zaštite i postizanje visokog sjaja uz minimalni napor. Zvuči kao klišej, no stvar je baš takva.

Sprej

Sredstva za poliranje i voskovi za automobil često stižu u bocama, međutim, Liqui Moly odlučio se na drugačiji pristup i svoj proizvod zapakirao u sprej. Samim time odmah je asocirao na brzinu i jednostavno primjene ovog proizvoda. Naime, Liqui Moly Gloss Polish Spray Wax dovoljno je samo pomoću spreja nanijeti na vozilo, ostaviti da se posuši nekoliko minuta i potom krpom od mikrovlakana prebrisati do visokog sjaja. „Just like that“ rekli bi Amerikanci, ili po naški baš tako ili kao „luk i voda“. Važno je samo automobil pripremiti, tj. detaljno oprati i spremni ste za rad. Ako ste jedan od onih kojima je i pranje vozila omraženo, možete iskoristiti automatsku praonicu, a kako vam ništa osim ovog spreja i krpe nije potrebno, voskanje i poliranje možete odmah obaviti na licu mjesta, nakon pranja automobila.

Sjajni rezultati

Mi smo dakako Liqui Moly Gloss Polish Spray Wax nanijeli nakon temeljitog ručnog pranja našeg limenog ljubimca, a rezultati su govorili samo za sebe. Visoki sjaj, velika odbojnost vode i nečistoća, kao i izuzetno visoka glatkoća površine te naglašena dubina boje. Fascinantno koliko efekata smo postigli s ovako jednostavno primjenjivim proizvodom. Zaštitni sloj koji se stvara prilikom korištenja ovog preparata poravnava ogrebotine i štiti boju od vremenskih neprilika, a to je upravo ono što trebamo priuštiti našem limenom ljubimcu svako toliko. Tražite li brz, jednostavan i efektan način nanošenja zaštite i poliranja automobila - Liqui Moly Gloss Polish Spray Wax je nešto što morate isprobati.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675