| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Servis: S dizelom na zimovanje samo uz Liqui Moly Diesel fließ-fit - CroPC.net

Servis: S dizelom na zimovanje samo uz Liqui Moly Diesel fließ-fit

Jednu dozu dovoljno je uliti u tank prilikom nadopune goriva i – sigurni ste od stvaranja parafinskih kristala
Jednu dozu dovoljno je uliti u tank prilikom nadopune goriva i – sigurni ste od stvaranja parafinskih kristala
Jednu dozu dovoljno je uliti u tank prilikom nadopune goriva i – sigurni ste od stvaranja parafinskih kristala

S popuštanjem mjera donesenih oko koronavirusa mnogi će se uputiti na zimovanje automobilom, a ako vozite dizelaša obratite pozornost na gorivo koje se uslijed niskih temperatura može „smrznuti“

Bez obzira vozili dizelaša starijeg datuma ili one najnovijeg, svaki će od njih zimi pokazati svoju slabost koja je gotovo neminovna zbog niskih temperatura i tendencije formiranja kristala parafina u dizelskom gorivu. Spomenuto stvaranje parafina u gorivu često laički nazivamo i „smrzavanjem goriva“. Iako benzinske crpke u svoja goriva zimi već stavljaju aditive, na debelim minusima kakvi su svakodnevnica na zimovanju teško se bori i posebno za zimu pripremljen dizel. Posebno je ovaj problem izražen ako ste se uputili negdje na skijanje u planine gdje su niske temperature izraženije.

Spas od traumatičnog ostavljanja negdje na cesti i neugodnosti u pokretanju vozila, stiže nam iz Liqui Moly. Ovaj njemački proizvođač aditiva na tržištu je već preko 50 godina, a zahvaljujući poznatoj njemačkoj kvaliteti Liqui Moly je omiljeni proizvođač kod brojnih vozača. Diesel fließ-fit aditiv je koji će doći kao spas za brojne dizelaše. Jednu dozu dovoljno je uliti u tank prilikom nadopune goriva i – sigurni ste od stvaranja parafinskih kristala. Parafinski kristali mogu izazvati formiranje soli u dizel gorivu u zimskom periodu te blokirati filtar i cijevi za dovod goriva. Diesel fliess-fit održava dizel gorivo u tekućem stanju zimi sve do temperature – 31°C, a time povećava ekonomičnost i ono najvažnije - pouzdanost motora.

Važan savjet, Liqui Moly Diesel fließ-fit potrebno je uliti u gorivo prije putovanja i izraženih minusa, kako bi sam aditiv počeo adekvatno djelovati.

Pin It

Recenzije

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675