Huawei

Savjetujemo: Autotepisi.hr za najbolju zaštitu vašeg automobila

Autotepisi.hr
Autotepisi.hr
Autotepisi.hr

S jeseni dolazi nam vrijeme čestih kiša, a s njima i pojava veće prljavštine koju možemo lako unijeti u vozilo, stoga odabir i postavljanje vrhunskih gumenih tepiha preporučljivo je za ovo doba godine

Ako ste stariji vozač, a možda i tek novopečeni i sjedate u svoj prvi automobil, zasigurno jedna od prvih radnji bit će odabir zaštitnih tepiha koji idu pod noge. Iako danas većina automobila već dolazi s tekstilnim tepisima, gotovo niti jedno vozilo neće doći tvornički isporučeno s gumenim tepisima. I dok su tekstili tepisi sasvim dobri za topli dio godine (proljeće i ljeto), njihova uporaba tijekom hladnijih mjeseci kao što je jesen i zima nikako nije mudra.

Vlaga

Tekstilni tepisi nikako nisu adekvatni za uporabu u mjesecima kada se očekuju česte padaline, a posebno u mjesecima kada očekujemo snijeg. Zašto je tomu tako lako je zaključiti. Naime, u jesen i zimu kiše, a posebice snijeg omogućit će nanošenje veće količine vode, ali i druge prljavštine s nogu ravno na naše tepihe. Kako je ovaj dio godine hladniji tepisi će se teško sušiti i doći će do gomilanja vlage u automobila, a to nikako ne želimo. Vlaga koja će stvoriti ustajali smrad unutar kabine vašeg vozila može negativno utjecati na vaše zdravlje, a pored toga nakupljat će se na staklima utječući tako na komfor i sigurnost vožnje. Sve ovo lako se izbjegava odabirom gumenih tepiha. Svi iskusni vozači znaju kako je listopad vrijeme kada ćemo tekstilne tepihe pospremiti na sigurno do sljedeće sezone, a u jesenskim i zimskim mjesecima koji nam dolaze, na njihovo mjesto stavljamo gumene tepihe.

Klikom na ovaj web shop pristupit će te jedinstvenom iskustvu kupovine gumenih tepiha za vaš automobil.
Klikom na ovaj web shop pristupit će te jedinstvenom iskustvu kupovine gumenih tepiha za vaš automobil.
Klikom na ovaj web shop pristupit će te jedinstvenom iskustvu kupovine gumenih tepiha za vaš automobil.

Točno po mjeri

Da je vrijeme za gumene tepihe sugerirat će vam i brojni trgovački lanci nudeći univerzalne tepihe. No, zaboravite na njih! Jedan od prigovora zašto netko neće koristiti gumene tepihe je zato što automobilu nikako ne pristaju. Teško je naći model koji je prikladan, guma smrdi, a kako se teško fiksira na mjesto može doći i do opasnosti u vožnji. Pored toga, univerzalni tepisi upitne su kvalitete te gotovo uvijek na kraju sezone ili njih nekoliko predstavljaju ništa druge doli ruglo koje je potrebno zamijeniti. Sve ovo možete zaboraviti uz online trgovinu Autotepisi.hr. Klikom na ovaj web shop pristupit će te jedinstvenom iskustvu kupovine gumenih tepiha za vaš automobil. Ono što je bitno naglasiti je kako na Autotepisi.hr kupujemo gumeni tepih krojen upravo za naš model. Takav tepih savršeno pristaje, kao uostalom i tvornički isporučen tekstili. Uz savršeno pristajanje sigurni smo kako će gumeni tepih pružiti zaštitu za koju je i namijenjen, a to je zadržavanje sve one vode i prljavštine na sebi. Jednom uprljani gumeni tepih lakše je oprati i posušiti od tekstilnog. Osim toga, svi gumeni tepisi na Autotepisi.hr krasi vrhunska kvaliteta izrade. Zaboravite na jeftinu i smrdljivu gumu koju će te osjećati tjednima (pa i mjesecima) u interijeru vašeg vozila. Uz ove gumene tepihe miris je jedva primjetan, ako ga upoće i ima, a gumeni tepisi odišu kvalitetom koja jamči dugovječnost. Uz gumene tepihe toplo preporučujemo i gumene kadice za prtljažnik koje također možete pronaći na Autotepisi.hr, a uz takvu postavu, osigurali ste si maksimalnu zaštitu vašeg limenog ljubimca.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Comping
Huawei
HT
IBM iX
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Lenovo

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.