| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Savjetujemo: Tipski gumeni tepisi čuvaju interijer vozila - CroPC.net

Savjetujemo: Tipski gumeni tepisi čuvaju interijer vozila

Gumeni tepisi danas se proizvode i nude kao tipski modeli krojeni baš za određeni model, određeno godište, tip

Tipski gumeni tepisi krojeni baš po vašem modelu automobila pristaju savršeno, izgledaju lijepo i čuvaju interijer od prljavštine koje će s jesenskim i zimskim danima biti na pretek

Prije nekoliko godina kupovina gumenih tepiha za automobil uglavnom se svodila na kupnju univerzalnih modela koje smo potom rezali i krojili kako bi nam odgovarali dimenzijama automobila. Uz to, takvi gumeni tepisi često su bili (a vjerojatno su i sada) vrlo niske kvalitete, pa osim što su znali puknuti, poderati se i napraviti više štete nego koristi, uz to su često bili i skliski te zbog neprilagođenih dimenzija i opasni za uporabu.

Autotepisi.hr – tri vrste gumenih tepiha

Pored univerzalnih tepiha, kupicu su tako često bili osuđeni na kupovinu originalnih tepih u ovlaštenim auto kućama koje su te tepihe naplaćivale bezobrazno skupo (nekada i do 1.000 kuna). Na sreću, današnja situacija kud je i kamo bolja. Gumeni tepisi danas se proizvode i nude kao tipski modeli krojeni baš za određeni model, određeno godište, tip. Na takav način gumeni tepih savršeno pristaje vozilu baš poput onog kojeg nudi proizvođač. Međutim, jedna je stavka drugačija – tipski tepisi mogu se naći za frakciju cijene originalnog. Jedno mjesto nametnulo se kao centralno mjesto mnogih kupaca i vozača. Naravno, riječ je o web trgovini Autotepisi.hr. Ova trgovina na jednom mjestu nudi vam kupnju velikog broja tipskih proizvoda, od tekstilnih tepiha, kadica za prtljažnik do tipskih gumenih tepiha koji su nam sada u fokusu. Međutim, Autotepisi.hr nude nekoliko tipskih modela ovisno o vašim preferencijama. Dostupni su modeli s takozvanim 3D efektom i visokim rubom koji će najbolje odgovarati onima koji računaju i na veće količine nečistoće, tekućina i drugih nečistoća. Visoki rub pruža dodatnu zaštitu i sigurnost. Drugi i treći tip gumenih tepiha donosi savršeno gipku gumu koja sjeda kao salivena, a modeli su dostupni s dezenom šesterokuta ili kvadrata, s tim da jedan od modela ima malo viši rub pa će biti odličan kompromis između 3D modela i onog bez visokog ruba.

 Drugi i treći tip gumenih tepiha donosi savršeno gipku gumu koja sjeda kao salivena, a modeli su dostupni s dezenom šesterokuta ili kvadrata, s tim da jedan od modela ima malo viši rub pa će biti odličan kompromis između 3D modela i onog bez visokog ruba

Jednostavno održavanje

Bez obzira koji model gumenih tepiha odabrali, ono na što možete računati je vrhunska Autotepisi.hr kvaliteta i savršeno pristajanje. Toplo vrijeme kojeg još ima prije prave jeseni i zime iskoristite za pripremu automobila za zimske mjesece i narudžbu gumenih tepiha koji će vam u tom periodu pomoći sačuvati interijer vozila i vožnju učiniti ugodnijom.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675