| | |

powered_by_lenovo_2020 Adobe Premiere Rush za Samsung Galaxy korisnike - CroPC.net

Adobe Premiere Rush za Samsung Galaxy korisnike

Pin It

Galaxy korisnici koji postanu mjesečni pretplatnici Premiere Rush dobit će mogućnost neograničenog pohranjivanja videozapisa, 100 GB prostora za pohranu i 20% popusta za jednu godinu pretplate, čija je cijena 7,99 USD mjesečnoGalaxy korisnici koji postanu mjesečni pretplatnici Premiere Rush dobit će mogućnost neograničenog pohranjivanja videozapisa, 100 GB prostora za pohranu i 20% popusta za jednu godinu pretplate, čija je cijena 7,99 USD mjesečno

Premiere Rush za Samsung, najnovija prilagođena verzija aplikacije za Android uređaje koja je rezultat Samsung partnerstva s tvrtkom Adobe, sada je dostupna za preuzimanje na svim Galaxy uređajima, ova aplikacija ima intuitivno sučelje koje pojednostavljuje stvaranje i uređivanje profesionalnih videozapisa u samo nekoliko jednostavnih koraka

Premiere Rush koristi moćne mogućnosti Premiere Pro, koje su sada optimizirane za mobilne uređaje. Uz vrhunske značajke kao što su prilagodljivi Motion Graphics predlošci, AI-powered čišćenje zvuka, kreiranje grafike i miješanje zvuka, Premiere Rush korisnicima omogućuje jednostavno uređivanje profesionalnih videozapisa.

Korisnici mogu snimati visokokvalitetne videozapise izravno u aplikaciji i odmah krenuti s njihovim uređivanjem, povlačenjem i ispuštanjem isječaka na multitrack vremenskoj skali. Također imaju mogućnost slobodnog podešavanja zvuka, zasićenja boja, položaja naslova, prijelaza, glasovnog govora i još mnogo toga, sve iz glavnog sučelja. Nadalje, korisnici mogu pristupiti potpuno prilagodljivim animacijama za naslove. Uz jednostavne opcije za promjenu veličine, korisnici mogu svoj videozapis objaviti na svim društvenim mrežama. Svi videozapisi i uređivanja automatski se sinkroniziraju, tako da ih korisnici mogu uređivati bilo gdje, bilo kada, na bilo kojem uređaju.

Premiere Rush za Samsung dolazi s punim opsegom značajki koje su posebno optimizirane za Samsung uređaje. Posebne značajke uključuju GPU optimizaciju za poboljšanu izvedbu uređivanja, što znači da je pohrana videozapisa na Galaxy S10 sada 70% brža nego na prethodnim uređajima, kao i podrška za HDR10 + i Samsung DeX, kako bi se korisnicima omogućilo proširivanje i optimiziranje radnih prostora.

Galaxy korisnici koji postanu mjesečni pretplatnici Premiere Rush dobit će mogućnost neograničenog pohranjivanja videozapisa, 100 GB prostora za pohranu i 20% popusta za jednu godinu pretplate, čija je cijena 7,99 USD mjesečno.

Dostupna je i besplatna probna verzija za početnike, što korisnicima Galaxya omogućuje pristup svim značajkama Premiere Rush, korištenje desktop i mobilnih aplikacija, 2 GB prostora za pohranu, mogućnost stvaranja neograničenog broja projekata i izvoz do tri projekta.

Adobe Premiere Rush za Samsung dostupan je u Galaxy Storeu i u bliskoj budućnosti bit će proširen na više Galaxy uređaja.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Audison Prima Sound Pack
koncertna dvorana na kotačima
Test: Goodram CARD IRDM
kartica visokih performansi
Vozili smo: Audi A4 35 TDI S tronic Advanced Plus
uspješno zatezanje bora
Test: Carly Universal Adapter
jedan za sve
Test: Huawei Watch GT2
bolji od prethodnika
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675