| | | |

Aplikaciji A1 Lappsus nagrada za inovativnu upotrebu medija

Pin It

Balticbest natjecanje otvoreno je samo za europske zemlje s populacijom do pet milijuna stanovnikaBalticbest natjecanje otvoreno je samo za europske zemlje s populacijom do pet milijuna stanovnika

Na festivalu kreativnosti Balticbest, održanom 30. kolovoza u estonskome Tallinu, A1 Hrvatska i agencija Bruketa&Žinić&Grey osvojili su zlato za projekt A1 Lappsus, i to u kategoriji inovativne uporabe medija

Podsjetimo, riječ je o mobilnoj aplikaciji koja prilikom otvaranja mobilnog uređaja uči korisnike kako izbjeći pogreške u pisanju hrvatskih riječi, a njihovo znanje nagrađuje dodatnim megabajtima. Ubrzo nakon lansiranja aplikacija je postala najpopularnija u Hrvatskoj na Google Playu.

“A1 kao vodič kroz nove oblike života nastoji učiniti život lakšim, učinkovitijim i zabavnijim putem digitalne tehnologije. Ova usluga oživljava obećanje brenda i pruža dodanu vrijednost funkciji otključavanja zaslona mobilnog uređaja koja postaje novi digitalni alat za komunikaciju brenda”, kazala je Marija Jakeljić, direktorica brend i marketinških komunikacija u A1 Hrvatska.

Balticbest natjecanje otvoreno je samo za europske zemlje s populacijom do pet milijuna stanovnika. Uz natjecanje, ovaj jednodnevni festival uključuje i obilazak uspješnih estonskih tvrtki, umjesto predavanja. Specifičnost je i to da se dobitnicima zlatne i Grand Prix nagrade pruža prilika besplatnog sudjelovanja na EPICA i Eurobest strukovnim natjecanjima. Za titulu najboljih ove se godine natjecalo više od 200 prijavljenih radova, a od hrvatskih projekata uz A1 Lappsus nagrađena je i Boranka, rad agencije Imago Ogilvy.

https://vimeo.com/335863058

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675