Lenovo
Featured

A1 Hrvatska oprema domove za starije i nemoćne donacijom od 100.000 eura

Budućnosti informiranog i uključivog društva koje poštuje individualnost i nudi jednake prilike svima dio je ciljeva održivosti A1 Hrvatska
Budućnosti informiranog i uključivog društva koje poštuje individualnost i nudi jednake prilike svima dio je ciljeva održivosti A1 Hrvatska
Budućnosti informiranog i uključivog društva koje poštuje individualnost i nudi jednake prilike svima dio je ciljeva održivosti A1 Hrvatska

Kako bi doprinijela kvaliteti života štićenika domova za starije, a uoči nadolazećih blagdana, tvrtka A1 Hrvatska opremit će prostore za druženje deset državnih domova u Hrvatskoj opremom vrijednom 100.000 eura

Svakom domu donirat će potreban namještaj i drugu opremu u iznosu od 10.000 eura kako bi starijim sugrađanima učinila zajedničke prostorije u kojima borave ljepšima i ugodnijima za druženje.

U izvođenje potrebnih radova volonterski će se uključiti zaposlenici tvrtke, koji su i odabrali deset domova za starije, vodeći se time da oprema ode u ruke onima kojima je najpotrebnija. Tako će prostori za druženje biti preuređeni u domovima za starije u Petrinji, Glini, Vukovaru, Vinkovcima, Đakovu, Belom Manastiru, Splitu (Lovret) i u tri doma u Zagrebu (Maksimir, Peščenica i Trešnjevka).

Budućnosti informiranog i uključivog društva koje poštuje individualnost i nudi jednake prilike svima dio je ciljeva održivosti A1 Hrvatska, a ulaganje u zajednicu dio korporativne odgovornosti. Još prije osam godina kompanija je pokrenula interni program volontiranja te su kroz razne volonterske aktivnosti i A1 zaposlenici zajednici poklonili tisuće volonterskih sati.  

„Na ovaj način želimo uzvratiti onima koji su kroz život uvijek bili uz nas, stvoriti okruženje koje potiče interakciju, smijeh i zajedništvo te tako pridonijeti boljem mentalnom zdravlju i dugovječnosti. Želimo da i u svojim zrelijim godinama svakoga dana osjećaju toplinu i ljubav oko sebe, a osobito u blagdansko vrijeme koje nitko ne bi trebao provesti sam. Ova donacija je naš način da im kažemo hvala i uljepšamo blagdane pokazujući im koliko su važni. Naša briga ovdje neće stati, jer smo s pojedinim domovima dogovorili i aktivnosti uređenja prostora u kojem će volontirati A1 zaposlenici“, izjavio je Jiří Dvorjančanský, predsjednik Uprave A1 Hrvatska.

Dodatno, A1 Hrvatska na svojim društvenim mrežama Facebook i Instagram idući tjedan pokreće aktivaciju kojom poziva svoje pratitelje da se uključe u val dobrote ostvarivanjem želja koje su došle iz domova za starije i nemoćne - jer najviše se dobiva onda kad se daje. 

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.