Lenovo
Featured

Glovo u četiri godine poslovanja u Hrvatskoj isporučio više od 12 milijuna narudžbi

S više od tri tisuće partnera i preko dvije tisuće dostavljača koji dostavljaju putem aplikacije, Glovo je trenutno prisutan u čak 29 gradova u Hrvatskoj
S više od tri tisuće partnera i preko dvije tisuće dostavljača koji dostavljaju putem aplikacije, Glovo je trenutno prisutan u čak 29 gradova u Hrvatskoj
S više od tri tisuće partnera i preko dvije tisuće dostavljača koji dostavljaju putem aplikacije, Glovo je trenutno prisutan u čak 29 gradova u Hrvatskoj

Glovo slavi četiri godine rada na hrvatskom tržištu. U tom vremenskom periodu, dostavljači koji surađuju s platformom isporučili su više od 12 milijuna narudžbi i prešli ukupno 52 milijuna kilometara na svojim biciklima, skuterima i u automobilima

"Hrvatska je vrlo važno tržište za Glovo, a dokaz je činjenica da lokalni Glovo tim kontinuirano dovodi poslovanje na potpuno novu razinu u cijelom ekosustavu - za korisnike, partnere i dostavljače. Prepoznajemo neizmjeran potencijal tržišta i predani smo proširenju našeg dosega dodavanjem novih partnera i gradova našoj platformi. U središtu razvoja Glova je naš izniman lokalni tim profesionalaca koji aktivno podržavaju naše partnere u širenju njihovog poslovanja dok ispunjavaju različite zahtjeve Glovo korisnika. Zajedno stvaramo brojne prilike za rast i pozitivan utjecaj na hrvatsko tržište" rekao je Drago Cota, generalni direktor Glovo Hrvatska.

U prethodne četiri godine građani Hrvatske preko Glova najviše su naručivali hamburgere, pizze i ćevape. Kada je riječ o namirnicama, voda se najčešće naručuje putem aplikacije Glovo, a najviše se traže pivo, mlijeko i banane.

Kad čujemo da Glovo dostavlja bilo što, prvo pomislimo na hranu ili namirnice, ali Glovo je mnogo više od toga: platforma slijedi svoju misiju da svima omogući jednostavan pristup bilo čemu u njihovim gradovima. Jedna od najneobičnijih narudžbi tijekom 4 godine, postavljena u odjeljku "Bilo što" u aplikaciji, bila je: kutije za selidbu, zavjese, bazeni na napuhavanje za djecu, boju za zidove ili čak gume za bicikle.

Kupac koji je izvršio najskuplju isporuku u posljednje četiri godine je Riječanin koji je naručio pametni telefon vrijedan 10.829 kuna ili nešto više od 1400 eura. Jedan hrvatski korisnik imao je čak 1617 isporuka preko Glova u prethodne četiri godine, što je više od jedne dostave dnevno, što ga čini top korisnikom koji koristi usluge aplikacije.

Dostavljači koji dostavljaju putem aplikacije Glovo od 2019. godine prešli su nevjerojatnih 52 milijuna kilometara, a da hrvatski građani itekako cijene njihovu uslugu svjedoči velik broj napojnica. Stoga su hrvatski građani nedavno prepoznati kao oni koji su najčešće davali napojnice dostavljačima od svih 25 tržišta na kojima Glovo posluje.

Od 2019. Glovo je na području Zagreba otvorio dvije Glovo Express trgovine, jednu na Zagrebačkoj i drugu na Radničkoj cesti, koje kupcima nude više od 2500 različitih proizvoda iz različitih kategorija, dok je asortiman ispisan isključivo u Glovo aplikaciji. Glovo Express trgovina sve je češći odabir hrvatskih građana pri kupnji proizvoda s ultra brzom dostavom, ispod 30 minuta, a najpopularniji proizvodi koji se naručuju putem Glovo Expressa bili su voda i bezalkoholna pića, grickalice i mlijeko.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.