| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Vertiv proširuje svoj napredni Customer Experience centar - CroPC.net

Vertiv proširuje svoj napredni Customer Experience centar

Kao vodeći dobavljač hardvera, softvera, analitike i ostalih usluga podatkovnih centara, Vertiv se može pohvaliti klijentima koji čine 70 posto Fortune 500 liste

Vertiv je najavio da početkom ove godine planira proširiti svoj vrhunski AC Power Customer Experience centar u Bologni, plan izgradnje uključivat će potpuno novu, 4 MVA energetsku infrastrukturu za poboljšanje mogućnosti testiranja i učinkovitosti

Ovo unaprjeđenje pomoći će pri praćenju trendova većih podatkovnih centara i industrijskih postrojenja, kao i rastućeg potraživanja klijenata za više offsite testiranja u svrhu ubrzanja procesa implementacije.

Kao vodeći dobavljač hardvera, softvera, analitike i ostalih usluga podatkovnih centara, Vertiv se može pohvaliti klijentima koji čine 70 posto Fortune 500 liste. Customer Experience centar omogućuje tim kompanijama da se pobliže upoznaju s procesima koji štite njihove kritične podatkovne infrastrukture u raznim uvjetima.

„Ova investicija potvrdit će našu kontinuiranu vodeću poziciju na tržištu podatkovnih centara. Već prošle godine u AC Power testnim centrima u Bologni ugostili smo najveće europske i svjetske klijente na području podatkovnih centara te uspješno testirali i isporučili kompleksna UPS rješenja. Tehnološki iskorak koji će biti postignut zahvaljujući investiciji dodatno će osnažiti lidersku poziciju Vertiva u Europi, ali i globalno. To će otvoriti vrata prema daljnjim širenjima na nova tržišta te privući još veći broj potencijalnih klijenata.“, izjavio je Igor Grdić, član Uprave Vertiv Croatia.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675