| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Sony predstavlja nove slušalice u svom EXTRA BASSTM asortimanu - CroPC.net

Sony predstavlja nove slušalice u svom EXTRA BASSTM asortimanu

Slušalice WH-XB900N također imaju funkciju brzog punjenja koja osigurava do sat vremena bežične reprodukcije nakon samo deset minuta punjenja

Sony najaviljuje moćan dodatak svom audio asortimanu koji je posvećen stvaranju dubokih basova, s unapređenjem EXTRA BASSTM serije, WH-XB900N bežične slušalice za uklanjanje buke s moćnim zvukom i jednostavnim funkcijama dodatno olakšavaju ljubiteljima glazbe uživanje u svojim omiljenim pjesmama gdje god se nalaze

Zahvaljujući digitalnom uklanjanju buke, s novim WH-XB900N bežičnim slušalicama čujete bas i ništa drugo. Digitalno uklanjanje buke isključuje ambijentalni zvuk, tako da možete čuti više detalja u svakoj pjesmi. Za one situacije u kojima trebate čuti svoje okruženje, WH-XB900N slušalice posjeduju funkciju za brzu pažnju. Jednostavno dodirnite desnu slušalicu da biste brzo smanjili jačinu zvuka glazbe što će vam omogućiti da čujete ambijentalne zvukove i razgovore. Kontrola dodirom preko touch panela na desnoj slušalici vam dozvoljava da reproducirate, pauzirate, vratite se, premotate pjesme i podesite jačinu zvuka što ih čini savršenim za upotrebu tijekom kretanja. Slušalice WH-XB900N nude bežičnu slobodu, omogućujući i do 30 sati slušanja glazbe, i danju i noću.

Slušalice WH-XB900N također imaju funkciju brzog punjenja koja osigurava do sat vremena bežične reprodukcije nakon samo deset minuta punjenja.

Slušalice su optimizirane za opcije Google Assistant, Amazon Alexa, kao i za asistenta pametnih telefona poput Siri, omogućavajući pametnije hands-free iskustvo i glasovnu kontrolu. Samo dodirnite određeno dugme i zamolite svog omiljenog glasovnog asistenta da reproducira vaše omiljene pjesme i još mnogo toga.

Serija EXTRA BASS tvrtke Sony specijalno je dizajnirana da pruži snažan, dubok i pojačan bas, što ga čini idealnim za ljubitelje vrhunske glazbe. Možete uživati u omiljenom Sony EXTRA BASS zvuku u asortimanu prenosivih bežičnih zvučnika, slušalica i audio sustava velike snage.

Na sajmu CES 2019, tvrtka Sony je najavila tri nova prenosiva bežična zvučnika XB32, XB22 i XB12, kao i XB72 zvučnik velike snage, dok je nedavno dodala i WH-XB700 slušalice u svoju liniju. Dostupne od travnja, ove slušalice imaju poboljšanu jasnoću zvuka, kompatibilnost glasovnog asistenta i bežičnu slobodu s impresivnim trajanjem baterije do 30 sati.

Slušalice WH-XB900N bit će dostupne u plavoj i crnoj boji, po cijeni od oko 250 eura. U prodaji će biti od srpnja 2019. 

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675