Njuškalo

Samsung predstavio nove gaming monitore

Monitori, koji nose titulu pravih gaming zvjeri, su na CES 2022 međunarodnom sajmu osvojili čak devet nagrada i to u svim kategorijama za 2022. godinu
Monitori, koji nose titulu pravih gaming zvjeri, su na CES 2022 međunarodnom sajmu osvojili čak devet nagrada i to u svim kategorijama za 2022. godinu
Monitori, koji nose titulu pravih gaming zvjeri, su na CES 2022 međunarodnom sajmu osvojili čak devet nagrada i to u svim kategorijama za 2022. godinu

Samsung je na ovogodišnjem CES 2022 predstavio nove modele gaming monitora, nova linija donosi izvrsnu kvalitetu prikaza uz intuitivne značajke koje će korisnicima dati veće mogućnosti prilikom odabira savršenog monitora za zadovoljavanje svih želja i potreba

Monitori, koji nose titulu pravih gaming zvjeri, su na CES 2022 međunarodnom sajmu osvojili čak devet nagrada i to u svim kategorijama za 2022. godinu, dok je Odysey Neo G8 dobitnik prestižne nagrade za najbolju inovaciju u gaming kategoriji. Ovo je ujedno i šesta godina zaredom da Samsung monitori osvajaju CES nagrade za inovacije s čime su dodatno učvrstili svoju poziciju globalnog lidera u industriji gaming monitora.

Odyssey Neo G8

Kao prvi monitor na svijetu koji ima 4K rezoluciju (3,840x2,160 piksela), 1000R zakrivljeni ekran s brzinom osvježavanja od 240Hz i vremenom odziva od 1ms (GtG), Odyssey Neo G8 32” otvara potpuno novo poglavlje u inovacijama gaming monitora. Monitor nudi najpreciznije performanse čak i za najzahtjevnije gamere te impresivnu kvalitetu slike na Quantum Mini LED zaslonima koja se temelji na Quantum HDR 2000 tehnologiji. Također, omogućava maksimalnu razinu osvjetljenja od 2000 nita, a uz statički kontrast od 1.000.000:1 osigurava najfinije detalje i unaprijeđeno korisničko iskustvo.

Dizajn novog modela Odyssey Neo G8 dolazi u elegantnoj bijeloj boji koja još više dolazi do izražaja kad je isključen. Predivne boje se sa zaslona šire u realno okruženje korisnika zahvaljujući CoreSync osvetljenju, dok osnovno pozadinsko osvjetljenje monitora automatski prepoznaje boje na zaslonu i projektira ih u stvaran život za snažniji korisnički doživljaj.

Pametni monitor M8

Pametni monitor M8 32” sadrži izuzetno tanak okvir od 11,4mm zbog kojeg efikasno koristi prostor. Obogaćen je elegantnim dizajnom s ravnim zadnjim dijelom, dolazi u toploj bijeloj boji koja se savršeno uklapa u svaki prostor, a posebno će se svidjeti onima koji cijene vanjski izgled i stil. Nadalje, sadrži impresivni UHD panel koji pruža 99% sRGB skale boja i podržava 1,07 milijardi boja pri osvjetljenju od 400 nita, zahvaljujući čemu vjerno prikazuje sve video materijale, dokumente ili fotografije.

Aplikacije za pametni TV i produktivnost ugrađene su direktno u monitor čime korisniku omogućavaju nesmetanu zabavu i rad, a uz to služe kao kontrolni centar za SmartThings bez potrebe za korištenjem PC-ja. Ovaj pametni monitor odlična je opcija i za rad na daljinu. Dolazi s pokretnom magnetnom SlimFit kamerom, što osigurava kristalno čiste video pozive. Ugrađena aplikacija za video pozive podržava najpopularnije aplikacije ove vrste, uključujući i Google Duo. S USB tip C priključkom za punjenje od 65W, pametni monitor M8 pruža pojednostavljeno iskustvo radne stanice koja ne zahtjeva dodatne priključke.

Monitor visoke rezolucije S8

Samsung S8 monitor visoke rezolucije dostupan je u veličini od 27'' i 32'', pruža UHD performanse profesionalnog nivoa za sve kojima je neophodna najviša razina preciznosti i opcija za rad u uredu ili kod kuće. Monitor nudi čak 98% DCI-P3 skale boja uz izuzetno širok raspon bogatih i nijansiranih boja. Zahvaljujući Video Electronics Standards Association (VESA) zaslonu HDR™ 600[1] korisnicima osigurava nevjerojatno iskustvo gledanja kao i vjerodostojan prikaz sadržaj, a S8 je ujedno i prvi monitor na svijetu bez efekta odsjaja kojeg je certificirao UL (Underwriter Laboratories). Dodatno, njegov zaslon dolazi s mat premazom što smanjuje refleksiju svjetla, čak i kada se ne koristi prekrivač za monitor, i stvara idealno radno okruženje.

Oba modela imaju USB Type C 90W priključke za punjenje i LAN priključke koji korisnicima pomažu u stvaranju pojednostavljene radne stanice koja može puniti prijenosna računala i mobilne uređaje bez potrebe za dodatnom priključnom stanicom.

Zahvaljujući VESA standardima za postavljanje, kao i postolju podesivom po visini (HAS) za kretanje u svim smjerovima, korisnici mogu postaviti svoj monitor tako da se uklopi u svaku prostoriju i okruženje.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.