| | | |

Sony ima nove medijske prijemnike za automobile XAV-AX8050D i XAV-1500

Pin It

WebLink Cast - WebLink je lagana platforma za dostavu aplikacija dizajnirana posebno za upotrebu u voziluWebLink Cast - WebLink je lagana platforma za dostavu aplikacija dizajnirana posebno za upotrebu u vozilu

Sony je predstavio svoje XAV-AX8050D i XAV-1500 audio prijemnike za automobile, ujedinjujući neke od najnaprednijih i najnevjerojatnijih zaslona do sada, dok novi zvuk i opsežne uporabne značajke poboljšavaju vaše vozačko iskustvo na način koji je sigurniji i pametniji za upotrebu na cestama. 

XAV-AX8050D ima jedinstven trosmjerni čvrsti i nosač zaslona s podesivim nagibom, visinom i dubinom instalacije, u skladu s potrebama vašeg vozila i preferencijama vozača. Udobnost i jednostavan rad idu ruku pod ruku s novim Sonyjevim audio prijemnikom u automobilu, umanjujući distrakcije cijelim putem. Sigurnost i inovativni dizajn su u fokusu. Savršena konvergencija lakših operacija na dodir i poboljšana vidljivost omogućavaju da je sve lako vidjeti na prvi pogled, što je ključna značajka dok ste na putu. 

Apple CarPlay na XAV-AX8050D neprimjetno integrira iPhone sa zaslonom i kontrolama automobila. Omogućuje korisnicima telefoniranje, pristupanje glazbi, slanje i primanje poruka, dobivanje uputa optimiziranih za trenutni promet i više dok vozač ostaje usredotočen na cestu. Apple CarPlay sada podržava aplikacije za navigaciju treće strane, tako da pruža još više izbora za dolazak do odredišta. Dizajniran s obzirom na sigurnost i praktičnost, Android Auto na XAV-AX8050D jednostavniji je način korištenja pametnog telefona na zaslonu automobila. S Google pomoćnikom na Android Auto-u vozači mogu ostati usredotočeni, povezani i zabavljeni, držeći oči na cesti i ruke na volanu, dok koriste glas za pomoć sa svakodnevnim zadacima.

WebLink Cast - WebLink je lagana platforma za dostavu aplikacija dizajnirana posebno za upotrebu u vozilu. Korištenje veze s Androidom ili iOS uređajem sada je ažurirano sa sposobnošću da zrcali zaslon pametnog telefona na zaslonu XAV-AX8050D radi pouzdanog, responzivnog informacijskog zabavljanja bilo kada na putu (dostupno uz ažuriranje upravljačkog softvera). XAV-AX8050D također sadrži kvalitetnu optimizaciju zvuka koja vozačima omogućuje vlastita prilagođavanja i stvaranje zvučnog polja idealnog za njihov osobni ukus kako bi optimizirali svoje vozačko iskustvo.

DSO (Dynamic Stage Organizer) stvara zvuk s više ambijenta - kao da postoje zvučnici na nadzornoj ploči. Značajka EXTRA BASS prevladava buku motora i reproducira čist i prodoran zvuk na bilo kojoj razini glasnoće, omogućujući vam podešavanje ovisno o vašem raspoloženju i osobnim preferencijama. XAV-X8050D je kompatibilan i s FLAC audio datotekama. Ako imate instaliranu stražnju kameru, možete je vidjeti kroz zaslon, zajedno s prilagodljivim smjernicama koje će vam omogućiti sigurnu vožnju unatrag.

Zrcalite zaslon svog pametnog telefona na XAV-1500 pomoću WebLink Cast-a i povežite se putem Bluetooth-a za handsfree pozive i bežični streaming zvuka. Zaslon od 6.2 inča ima lakši rad na dodir i poboljšanu vidljivost sa zaslonom protiv zrcaljenja, uštedom prostora i ergonomskim dizajnom za uglađenu unutrašnjost automobila. Uvedite bas na svoje putovanje s EXTRA BASS koji proizvodi čist prodoran zvuk na bilo kojoj razini glasnoće. Uz optimizaciju zvuka kao što su DSO (Dynamic Stage Organizer), 10-opsežni ekvilajzer, kao i FLAC audio fie kompatibilnost, možete uživati u moćnom i kvalitetnom zvuku bez obzira gdje se nalazite. Otkrijte značajku buđenja bez stresa, spremnu da krenete na cestu ubrzo nakon paljenja. Osim toga, XAV-1500 je kompatibilan s kamerama za stražnji pogled, zajedno s prilagodljivim smjernicama koje vam omogućuju sigurnu i jednostavnu vožnju unatrag.

Model XAV-AX8050D bit će dostupan od studenog 2019. godine, po cijeni od otprilike 650 €. Model XAV-1500 bit će dostupan od studenog 2019. godine, a koštat će otprilike 300 €.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675