Njuškalo

Honor se udružio s Gameloftom kako bi preklopnom pametnom telefonu omogućio izvanredno iskustvo gaminga

Honor se udružio s Gameloftom kako bi optimizirao iskustvo igranja na PORSCHE DESIGN Honor Magic V2 RSR
Honor se udružio s Gameloftom kako bi optimizirao iskustvo igranja na PORSCHE DESIGN Honor Magic V2 RSR
Honor se udružio s Gameloftom kako bi optimizirao iskustvo igranja na PORSCHE DESIGN Honor Magic V2 RSR

Globalni tehnološki brend Honor predstavio je svoje partnerstvo s globalnim programerom igara Gameloft kako bi optimizirao iskustvo gaminga na posebnom izdanju preklopnog pametnog telefona PORSCHE DESIGN Honor Magic V2 RSR

Partnerstvo donosi novu verziju popularnog gaming naslova Asphalt 9: Legends, koji je po prvi put bolje prilagođen velikom zaslonu na preklopnim pametnim telefonima. Honor Magic V2 serija predstavlja prve preklopne telefone na svijetu koji pokreću ovu igru pri 120 FPS s remasteriranom kvalitetom slike za igranje, pružajući neusporedivo iskustvo igranja za razliku od bilo čega dosad viđenog.

"Honor se nastavlja etablirati kao ključni igrač u preklopnom ekosustavu kroz svoju kontinuiranu predanost razvoju i zadržavanju svoje konkurentske prednosti kroz otvorenost i suradnju. Naša najnovija suradnja s Gameloftom, s ciljem optimizacije iskustva igranja na PORSCHE DESIGN Honor Magic V2 RSR-u, dokaz je Honor-ove predanosti u stvaranju najboljeg preklopnog korisničkog iskustva. Slijedeći suradnje koje unapređuju integraciju hardvera i softvera za preklopne uređaje, Honor-ov cilj je stvoriti obostrano koristan ekosustav koji potrošačima pruža s najsuvremenijom tehnologijom“, rekao je predsjednik Honor-ove linije proizvoda Fei Fang.

„Dosad su tanki i lagani dizajn za preklopne pametne telefone bili izazov, često su se žrtvovale tehnološke izvedbe i grafički kapacitet, pa je na tržištu i nedostajalo uređaja koji omogućuju naprednije iskustvo gaminga. Naša suradnja s Honor-om kombinira našu stručnost u razvoju igara na mobilnim uređajima s Honor-ovim iskustvom u besprijekornoj integraciji softvera i hardvera u preklopnim uređajima, kako bi se igračima diljem svijeta omogućilo nezaboravno iskustvo igranja igre Asphalt 9: Legends“, naglasio je Henry Pan, potpredsjednik Globalnog poslovnog razvoja u Gameloftu.

Honor se udružio s Gameloftom kako bi optimizirao iskustvo igranja na PORSCHE DESIGN Honor Magic V2 RSR. Tako je postao prva tvrtka na svijetu koja donosi 120 FPS Asphalt 9: Legends gameplay na preklopni pametni telefon. Uz 120 FPS, mobilni trkači mogu imati koristi od glatkije grafike koja ih uranja u najnovije sezone Dragon Race i Festive Sparks Asphalt 9: Legends, čineći driftanje u luksuznim automobilima pod polarnim svjetlom stvarnošću. 120 FPS omogućuje brže vrijeme reakcije za natjecateljske igrače koji žele izvoditi vratolomije, svladati brza trčanja i projuriti pored natjecatelja na virtualno rekreiranim ulicama različitih gradova diljem svijeta.

Rekonstrukcijom procesa renderiranja mobilnih igara, korištenjem tehnologije zamjene shadera, reimaginacijom fizičkih tekstura s tehnologijom rekonstrukcije rubova temeljenom na GPU-u i integracijom mogućnosti renderiranja grafike sklopivih uređaja s AI, Honor i Gameloft pružaju novo iskustvo igre Asphalt 9: Legends i igračima pružaju vrlo vjerodostojne vizualne prikaze. Potpuno novo iskustvo igranja na velikom zaslonu još je jedan izvanredan napredak Honor-a na njegovom putu ka stvaranju obostrano korisnog ekosustava, čime se čvrsto postavio na čelo integracije sklopivih uređaja u mainstream. Adaptacija igre Asphalt 9: Legends za PORSCHE DESIGN Honor Magic V2 RSR primjer je interdisciplinarne inovacije i primjer kako su otvorenost i suradnja doveli dvije tvrtke do predvodništva u području igrica na preklopnim pametnim telefonima.

Optimizirani Asphalt 9: Legends bit će dostupan na Google Playu za Honor Magic V2 i PORSCHE DESIGN Honor Magic V2 RSR u veljači 2024. Svi korisnici Honor Magic V2 serije uživat će u ovom nadograđenom iskustvu igranja na preklopnom telefonu po prvi put.

Honor Magic V2 dostupan je u Hrvatskoj u crnoj boji s veganskom kožnom pozadinom po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.999 EUR. Iskoristiti možete i pogodnost posebnog perioda pretprodaje, gdje uz kupnju uređaja Honor Magic V2 dobivate Honor Pad X9 tablet i Honor Watch 4 pametni sat. Promocija traje od 26.01. do 13.02.2024. ili do isteka zaliha.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Lenovo

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.