Njuškalo

Huawei Mate 50 Pro dolazi s najpopularnijim globalnim i lokalnim aplikacijama

Broj aplikacija dostupnih na AppGallery trgovini raste iz dana u dan, a prema zadnjim podacima, ona iznosi 216.000

Broj aplikacija dostupnih na AppGallery trgovini raste iz dana u dan, a prema zadnjim podacima, ona iznosi 216.000

Jeste li znali da na Huawei pametnim telefonima danas možete instalirati sve popularne lokalne i globalne aplikacije? Najnoviji flagship uređaj Mate 50 Pro i svi ostali Huawei pametni telefoni dolaze s AppGalleryjem, službenom trgovinom aplikacija za Huawei pametne telefone i tablete koja korisnicima omogućuje jednostavno i sigurno preuzimanje omiljenih aplikacija

Od nedavno je na AppGalleryju dostupan i Gspace, aplikacija treće strane koja može pomoći korisnicima u pretrazi i pristupu svim popularnim Googleovim aplikacijama i uslugama, kao što su Google karte, YouTube i milijuni drugih kvalitetnih aplikacija. AppGallery trgovina trenutno broji više od 580 milijuna mjesečno aktivnih korisnika s više od 216.000 globalnih i lokalnih aplikacija.

  1. Aplikacije za slanje poruka

Prema istraživanju koje je Huawei u svibnju proveo u Hrvatskoj, aplikacije za slanje poruka uvjerljivo su na prvom mjestu po broju preuzimanja u AppGallery trgovini. Aplikacije poput WhatsAppa, Vibera, Telegrama i Messengera su neizostavne aplikacije danas. One nam omogućuju instant komunikaciju s obitelji, prijateljima i poslovnim suradnicima, pružajući nam tako podršku bilo kada i bilo gdje. Uz to, u trgovini možete pronaći i popularne aplikacije telekom operatera HT-a, A1, Telemacha, Optima telekoma, kao i pripadajućih brendova MAXtv-a, Bonbona, Tomata i sl.

  1. Društvene mreže

Iako ovom kategorijom vladaju mlađe kategorije, sve je češće slučaj da na društvenim mrežama pronalazimo starije generacije koje iz raznih razloga love korak s vremenom. Upravo iz tog razloga je kategorija društvenih mreža druga po redu najčešće korištenih aplikacija u svijetu. Korisnici Huawei pametnih telefona tako mogu koristiti najbrže rastuću aplikaciju na svijetu TikTok, ali i ostale poput Instagrama, Facebooka, Snapchata i Linkedina.

  1. Bankovne aplikacije

Bankovne aplikacije i financijske aplikacije općenito su sve popularnije zato jer olakšavaju online i kupovinu uživo neovisno o lokaciji i valuti plaćanja. Korisnici AppGalleryja u trgovini će pronaći važne lokalne aplikacije banaka, npr. PBZ-a, Zagrebačke banke, OTP banke, Erste banke, RBA-e, HPB-a i Addiko Banke. Osim toga, korisnici će lako preuzeti i aplikacije Aircash, eGrađani, Multiplus Card, Curve i Revolut.

  1. Igre

Gaming zajednica će zasigurno cijeniti specifikacije Mate 50 Pro pametnog telefona koje su u potpunosti podređene njihovim potrebama. SuperRender značajka koristi tehnologiju predviđanja okvira na razini piksela, čime se smanjuje temperatura tijela telefona i potrošnja energije, pa korisnici mogu duže uživati u igrama pri visokim brzinama kadrova. Također, veliki zakrivljeni zaslon brzine osvježavanja od 120 Hz sadrži i funkciju zatamnjivanja zaslona, koja smanjuje titranje te štiti oči od naprezanja. Na AppGallery trgovini korisnici mogu pronaći najaktualnije igre na svijetu kao što su: Mythic Legends, Fishing Clash, Metro Land, Talking Tom Time Rush i druge.

  1. Fitness aplikacije

Aplikacije za vježbanje vrlo su korisni alati koje rado koriste profesionalni vježbači, rekreativci pa čak i početnici. Neovisno o razini fizičke spreme ili vrsti aktivnosti, aplikacije poput Huawei Health su jednostavne za korištenje, a nude niz pogodnosti za zdravlje korisnika. Na AppGallery trgovini se mogu pronaći i aplikacije kao što su Komoot, Home workouts, Adidas runtastic, Fitify i StepsApp.

  1. Ostale aplikacije

Broj aplikacija dostupnih na AppGallery trgovini raste iz dana u dan, a prema zadnjim podacima, ona iznosi 216.000. Tako Huawei korisnici mogu pronaći i ostale važne lokalne i globalne aplikacije kao što su Hrvatska pošta, Croatia osiguranje, Njuškalo, HAC ENC, Booking, Bolt, SofaScore, AboutYou, Amazon, Tidal, Deezer, Skyscanner, i druge. Preuzimanje aplikacije je vrlo jednostavno. Uđete u AppGallery, u tražilicu upišete naziv aplikacije te ju nakon pronalaska preuzmete na svoj telefon.

Recenzije

Igraš? Pročitaj naše recenzije igara

Linker

Poslovi

Cijelu ponudu poslova pogledajte ovdje.

Huawei

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: Avalon

Speedtest

ISSN: 1846-8675