Lenovo
Featured

Nokia predstavila 'obične' telefone 8210 4G, 2660 Flip i 5710 XpressAudio te otporni tablet T10

Nokia 8210 4G, 2660 Flip i 5710 XpressAudio, tablet T10
Nokia 8210 4G, 2660 Flip i 5710 XpressAudio, tablet T10
Nokia 8210 4G, 2660 Flip i 5710 XpressAudio, tablet T10

Novi uređaji ponovno potvrđuju predanost HMD Globala da svima osigura pristup dugotrajnoj i dostupnoj tehnologiji u kategorijama telefona i tableta. Između ostalog, ovi se uređaji puštaju u prodaju u teškom vremenu za potrošače s obzirom da troškovi života nastavljaju rasti. Obični telefoni dolaze u vrijeme kada potrošačka kultura iz 90-ih doživjava preporod i odjekuje među kupcima

Nokia T10: Kvaliteta koja nadmašuje konkurenciju

Malen, ali moćan, najnoviji Nokia tablet izdržljiv je iznutra i izvana. Njegov jednodijelni dizajn od polimera i završna obrada s nano teksturom skrivaju ogrebotine tako da izgleda gotovo jednako dobro kada ga proslijedite članu obitelji ili prijatelju. Unutra, najnoviji softver Android 12, dvije godine zajamčenih nadogradnji Androida i tri godine mjesečnih sigurnosnih ažuriranja (dvostruko više od konkurencije) osiguravaju uređaj za budućnost.  

Također dolazi s Google Entertainment Space i Google Kids Space koji olakšavaju život bilo da djeca uživaju u vremenu za tabletom ili tražite svoju sljedeću omiljenu emisiju. U međuvremenu, nova ponuda dodatne opreme nadopunjuje funkcionalnost uređaja Nokia T10. To uključuje Nokia preklopnu masku koja se nosi s većinom radnih okruženja i štiti cijeli uređaj od udaraca i ogrebotina. Dostupna je u tamnoplavoj ili cijan boji (zeleno-plava nijansa) kako biste se mogli istaknuti, a istovremeno zaštititi tablet.

Nokia 8210 4G: Oživljavanje ikone stila

Nokia 8210 4G – novi dodatak obitelji ‘Originals’ – slavi kultnu Nokiu 8210 pokrenutu 1999. na tjednu mode u Parizu. Inspirirana klasičnim funkcionalnim telefonom, nova Nokia 8210 4G privlači poglede kombinirajući nezaboravan dizajn i prepoznatljivu izdržljivost s 4G, VoLTE mogućnošću, velikim 2,8” zaslonom i intuitivnim korisničkim sučeljem. Stvari su postale puno jednostavnije! Osim toga, ima tjedne baterije u stanju pripravnosti kao u dobra stara vemena.

Nokia 5710 XpressAudio: Susret zvuka koji mijenja igru s inovacijama 21. stoljeća

Nokia 5710 XpressAudio ima ono što su ljudi voljeli kod Nokia 5310 uređaja i čini je još boljom. Veća baterija, namjenske tipke za kontrolu zvuka i ugrađene bežične slušalice podižu audio iskustvo na višu razinu i zadovoljavaju potrebe modernih korisnika. Kada nisu u upotrebi, bežične slušalice smještene su ispod elegantnog klizača na stražnjoj strani telefona, tako da uvijek znate gdje su i da su napunjene. To, zajedno s glasnim dvostrukim zvučnicima, znači da možete uživati u glazbi privatno ili zajedno s prijateljima baš kao što je umjetnik zamislio. s bogatim basom, čistim visokim tonovima i prirodnim vokalima.

Nokia 2660 Flip: dostupnost i izdržljivost na preklopnom telefonu

Funkcionalnost preklopa i promišljeni dizajn Nokia 2660 Flip uređaja čine upravljanje pozivima jednostavnim približavanjem mikrofona i slušalice vama. Poboljšane funkcije pristupačnosti koje jačaju povjerenje znače da ga svi vole, a posebno oni stariji od 55 godina. Njegov veliki zaslon, kompatibilnost sa slušnim pomagalima, nevjerojatno trajanje baterije i veliki gumbi pružaju besprijekoran doživljaj za one kojima je to najviše potrebno. Namjenski gumb za hitne slučajeve pruža bezbrižnost jer omogućuje brzi kontakt s vašim voljenima. U slučaju da se dogodi nešto neočekivano, pet kontakata bit će obaviješteno kako bi osigurali da je pomoć na putu. A ako uvijek želite znati gdje je vaš telefon i da se puni kada nije u upotrebi, čvrsti Nokia punjač savršen je dodatak.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Kompare
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.