| | | |

Viber za ovu će Noć vještica preplašiti svoje korisnike prvim 360-stupnjeva escape roomom

Pin It

U samoj sobi, korisnik će na raspolaganju imati 5 različitih načina bijega i to pomoću predmeta skrivenih po kutevimaU samoj sobi, korisnik će na raspolaganju imati 5 različitih načina bijega i to pomoću predmeta skrivenih po kutevima

Ove godine, za Noć vještica, korisnici će moći uživati u realističnoj animiranoj atmosferi horor sobe u kojoj ih čekaju izazovi i mogućnost testiranja svojih vještina kroz otkrivanje interaktivnih scenarija za bijeg iz sobe

Svi koji žele zaigrati u sobu mogu ući preuzimanjem posebnog besplatnog sticker paketa. Put će ih zatim odvesti do strašnih izazova koje moraju riješiti kako bi pobjegli iz sobe, ponuditi im još zabavnih igara i cool kvizova koje su pripremili najbolji Viberovi lokalni partneri.

U samoj sobi, korisnik će na raspolaganju imati 5 različitih načina bijega i to pomoću predmeta skrivenih po kutevima. Oni najsretniji koji pronađu sve izlazi neće samo preživjeti online, već osvojiti i slatko iznenađenje, smrtonosno cool sticker paket posebno napravljen za Noć vještica!

Kako u doba tame i bijega iz horor sobe pravi prijatelj život znači, Viber će nuditi i opciju pozivanja prijatelja, što će korisnicima omogućiti korištenje pomoći svojih najdražih, koji će se također moći okušati u bijegu.

Ova avantura u 360 stupnjeva koristi najnovije web VR tehnologije, koje su dodatno prilagođene za Viber. Isprobani su različiti prostorni i dizajnerski pristupi kako bi se pronašlo najbolje korisničko iskustvo. Kroz takvu inovativnu upotrebu tehnologije korisnik se može u potpunosti uživiti u igru, što mu nudi fantastično iskustvo unutar same chat platforme.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675