| | | |

powered_by_lenovo_2020 I Optima nudi niz pogodnosti korisnicima zbog pandemije virusa - CroPC.net

I Optima nudi niz pogodnosti korisnicima zbog pandemije virusa

I ono što je najvažnije za školarce - kompletan sadržaj na HRT 3 i Sportskoj televiziji, na kojima učenici prate nastavu, može se snimati, premotavati, pauzirati i gledati do 3 dana unatrag

Za sve OptiTV korisnike omogućili su, u suradnji s CineStarom TV-om, gledanje sadržaja na CineStar TV Premiere  1 i 2 kanalima te CineStar TV Fantasy kanalu bez naknade do kraja travnja

CineStar TV Premiere kanali prikazuju recentne kino hit filmove, filmske klasike, nezaboravne kultne filmove, festivalski nagrađivane filmove, filmove s vrhunskim glumačkim zvijezdama koji nisu bili u kino distribuciji, ekskluzivne reportaže sa snimanja filmova hollywoodskih studija, odlične serije i odabrane filmove dokumentarnog žanra.

Dodatno, početkom mjeseca ožujka Osnovnom OptiTV paketu pridodali su dva nova TV kanala RTL Adria i M1 Gold koji će svojim atraktivnim sadržajem zadovoljiti mnoge ukuse. Na oba ova kanala iz Osnovnog paketa uključene su dodatne funkcionalnosti poput Snimalice, pauze i premotavanja. Svim korisnicima ljubiteljima filma, omogućit će u narednom razdoblju besplatne filmove u videoteci i to 10 naslova svaki tjedan.

I ono što je najvažnije za školarce - kompletan sadržaj na HRT 3 i Sportskoj televiziji, na kojima učenici prate nastavu, može se snimati, premotavati, pauzirati i gledati do 3 dana unatrag.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675