| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Vive Pro Eye u Europi za 1649 eura - CroPC.net

Vive Pro Eye u Europi za 1649 eura

Vive Pro Eye, koji je bio predstavljen ranije ove godine na CES-u 2019., sadrži najnovije od tehnologije praćenja oka i postavlja standarde za VR u poduzetništvu

HTC VIVE je objavio da se Vive Pro Eye od sada može kupiti u Europi po maloprodajnoj cijeni od 1649 eura preko stranice Vive.com ili u odabranim trgovinama, dok će u ostalim regijama biti dostupan u nadolazećim tjednima

Vive Pro Eye, koji je bio predstavljen ranije ove godine na CES-u 2019., sadrži najnovije od tehnologije praćenja oka i postavlja standarde za VR u poduzetništvu. Za poslovne klijente u Europi Vive Pro Eye dolazi u paketu s Advantage, licencom za tvrtke i dvogodišnjim jamstvom za komercijalnu upotrebu. Advantage, s cijenom od 185 eura (porez nije uračunat), također nudi posvećenu podršku i službu za Vive Enterprise proizvode. 

Nadograđen na dizajn nagrađivanog modela Vive Pro, Vive Pro Eye stvoren je za profesionalnog korisnika imajući na umu sve njegove potrebe. Prednosti funkcionalnosti Vive Pro praćenja oka uključuju:

  • Precizno praćenje oka: Stvara još izražajnije avatare za potpuniju virtualnu interakciju pomoću alata za sastanke i suradnju.
  • Dinamična okruženja za obuku: Simulira događaje iz stvarnog života i pruža korisnicima pametnu povratnu informaciju o izvedbi.
  • Dublja analiza podataka: Registrira korisnikove podatke u realnom vremenu pomoću toplinskog mapiranja i praćenja pogleda da bi stekao uvid u korisnikovo ponašanje i proces odlučivanja.
  • Intuitivna iskustva korisnika: Omogućava navigaciju izbornikom orijentiranim na pogled da bi se uklonila potreba za upravljačima i povećala lakoća upotrebe u okruženju kao što su VR arkadni sustavi ili zabava bazirana na lokaciji.

Vive Pro Eye koristi pogodnosti tehnologije za praćenje SteamVR 2.0 da bi se omogućili fleksibilni prostori za demonstraciju – od sjedećih iskustava do punih sobnih dimenzija 10 m x 10 m za ambijent za više korisnika. Pružajući vodeće performanse industrije, slušalice sadrže dual-OLED prikaze kombinirane rezolucije od 2880 x 1600 piksela te poboljšani dizajn slušalica.

Graham Wheeler, glavni direktor za HTC Europu, komentirao je: "Vive Pro glavno je VR rješenje za poduzeća diljem svijeta. Vive Pro Eye s ovom tehnologijom ide korak dalje, prateći rastuću potražnju za VR-om za poduzeća. Od još učinkovitije obuke do još pronicljivije analitike podataka, profesionalnim korisnicima pruža alate za nastavak unaprjeđivanja načina rada pomoću VR-a." 

Preko integriranja funkcionalnosti praćenja oka, korisnici mogu iskusiti pogodnosti dubinskog prikaza – procesa koji koristi tehnologiju praćenja oka da bi fokusirao snagu GPU-a (grafičkog procesora) i CPU-a (središnje procesne jedinice) na točku u koju korisnik gleda, ne bi li povećao efikasnost računanja i kvalitete slike. 

NVIDIA, čiji GPU-i (grafički procesori), bazirani na Turing tehnologiji pružaju jedno od vodećih rješenja na tržištu za dubinski prikaz, navela je Vive Pro Eye kao omiljeni VR sustav za svoju tehnologiju varijabilnog sjenčanja (VRS) ranije ove godine na GTC-u (konferenciji za GPU tehnologiju). Na konferenciji je Vive demonstrirao inovativna poslovna iskustva kompanija poput Zerolighta, koji su izložili svoje BMW M virtualno iskustvo, koje su razvili NVIDIA i Vive. Iskustvo omogućuje potencijalnim klijentima da upravljaju, istražuju i sjede u svom digitalnom vozilu u omjeru 1:1.

"Vive Pro Eye preuzeo je sve dobro od modela Vive Pro i otišao korak dalje", komentirao je Chris O'Connor, tehnički direktor Zerolighta.  "Koristeći tehnologiju praćenja oka ovog sustava, možemo dati važnu dodatnu vrijednost projektima svojih klijenata dubinskim prikazom i detaljnim uvidima u ponašanje korisnika."

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675