| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Dell predstavlja revolucionarne servere i rješenja za moderne podatkovne centre - CroPC.net

Dell predstavlja revolucionarne servere i rješenja za moderne podatkovne centre

Potpuno novi Dell EMC PoweEdge poslužitelji maksimiziraju performanse procesora druge generacije AMD EPYC

Pet potpuno novih PowerEdge servera, dodanih u svjetski portfelj najprodavanijih svjetskih poslužitelja, osmišljen je od temelja kako bi ponudio rješenje za složene i raznolike zahtjeve tradicionalnih, novonastalih i višestrukih opterećenja rada

Osmišljeni za otključavanje druge generacije AMD EPYC procesora, novi poslužitelji nude kupcima poboljšane performanse i jednostavnije upravljanje te sigurnu platformu. Novi poslužitelji PowerEdge, postavljaju svjetske rekorde, uključujući 280 posto veće performanse baze podataka i vrhunski učinak dualne utičnice u industriji kao rezultat SAP prodaje i distribucije (SAP SD).

Potpuno novi Dell EMC PoweEdge poslužitelji maksimiziraju performanse procesora druge generacije AMD EPYC. Također, u Dellu nastavljaju s poboljšanjem OpenManagea, pružajući korisnicima mogućnost nesmetanog rada s vodećim dobavljačima softvera i javnim dobavljačima usluga u oblaku. Investicije u istraživanje i razvoj usmjerene su tako da ponude najbolje platforme za EMD EPYC procesore u pogledu performansi, sigurnosti i fleksibilnosti koje kupci očekuju od PowerEdgea.

Novi poslužitelji PowerEdge, dizajnirani da optimiziraju mogućnosti AMD EPYC druge generacije, dizajnirani su tako da nude računalne performanse, upravljivost i integriranu sigurnost te širok raspon novih i rastućih radnih opterećenja. Na primjer, novi serveri omogućuju poboljšane Dell EMC Vsan Ready Node implementacije sa 51 posto većom brzinom ulaza/izlaza u sekundi (IOPS) u odnosu na prethodnu generaciju AMD EPYC procesorskih PowerEdge 4 sustava.

Novi poslužitelji nude brži računalni i memorijski odgovor. U usporedbi s prethodnom generacijom, novo dizajnirana matična ploča poslužitelja nudi bolje hlađenje i optimalan integritet signala. Dodatno, inovativni PowerEdge podržava PCIe 4.0 i omogućava međusobno povezivanje i napredno umrežavanje.

Dell proširuje EMC Ready Solutions za HPC portfelj temeljen na novim PowerEdge poslužiteljima. Novodizajnirani Ready Solutions za HPC digitalnu proizvodnju, istraživanje i nauke o životu nude prednosti hlađenja tekućinom i GPU-a kako bi se dodatno poboljšala radna snaga za računanje intenzivnog rada, kao što su umjetne inteligencija, strojno učenje i duboko učenje.

Ready Solutions za HPC s AMD EPYC procesorima druge generacije, nude poboljšane performanse za radna opterećenja kao što su računalna dinamika, modeliranje klime i vremenskih prilika. Na nedavnom testiranju, PowerEdge C6525 isporučio je rezultate modeliranja vremenskih prilika duplo brže od poslužitelja s AMD EPYC prethodne generacije.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675