| | | |

powered_by_lenovo_2020 Dell predstavlja revolucionarne servere i rješenja za moderne podatkovne centre - CroPC.net

Dell predstavlja revolucionarne servere i rješenja za moderne podatkovne centre

Pin It

Potpuno novi Dell EMC PoweEdge poslužitelji maksimiziraju performanse procesora druge generacije AMD EPYCPotpuno novi Dell EMC PoweEdge poslužitelji maksimiziraju performanse procesora druge generacije AMD EPYC

Pet potpuno novih PowerEdge servera, dodanih u svjetski portfelj najprodavanijih svjetskih poslužitelja, osmišljen je od temelja kako bi ponudio rješenje za složene i raznolike zahtjeve tradicionalnih, novonastalih i višestrukih opterećenja rada

Osmišljeni za otključavanje druge generacije AMD EPYC procesora, novi poslužitelji nude kupcima poboljšane performanse i jednostavnije upravljanje te sigurnu platformu. Novi poslužitelji PowerEdge, postavljaju svjetske rekorde, uključujući 280 posto veće performanse baze podataka i vrhunski učinak dualne utičnice u industriji kao rezultat SAP prodaje i distribucije (SAP SD).

Potpuno novi Dell EMC PoweEdge poslužitelji maksimiziraju performanse procesora druge generacije AMD EPYC. Također, u Dellu nastavljaju s poboljšanjem OpenManagea, pružajući korisnicima mogućnost nesmetanog rada s vodećim dobavljačima softvera i javnim dobavljačima usluga u oblaku. Investicije u istraživanje i razvoj usmjerene su tako da ponude najbolje platforme za EMD EPYC procesore u pogledu performansi, sigurnosti i fleksibilnosti koje kupci očekuju od PowerEdgea.

Novi poslužitelji PowerEdge, dizajnirani da optimiziraju mogućnosti AMD EPYC druge generacije, dizajnirani su tako da nude računalne performanse, upravljivost i integriranu sigurnost te širok raspon novih i rastućih radnih opterećenja. Na primjer, novi serveri omogućuju poboljšane Dell EMC Vsan Ready Node implementacije sa 51 posto većom brzinom ulaza/izlaza u sekundi (IOPS) u odnosu na prethodnu generaciju AMD EPYC procesorskih PowerEdge 4 sustava.

Novi poslužitelji nude brži računalni i memorijski odgovor. U usporedbi s prethodnom generacijom, novo dizajnirana matična ploča poslužitelja nudi bolje hlađenje i optimalan integritet signala. Dodatno, inovativni PowerEdge podržava PCIe 4.0 i omogućava međusobno povezivanje i napredno umrežavanje.

Dell proširuje EMC Ready Solutions za HPC portfelj temeljen na novim PowerEdge poslužiteljima. Novodizajnirani Ready Solutions za HPC digitalnu proizvodnju, istraživanje i nauke o životu nude prednosti hlađenja tekućinom i GPU-a kako bi se dodatno poboljšala radna snaga za računanje intenzivnog rada, kao što su umjetne inteligencija, strojno učenje i duboko učenje.

Ready Solutions za HPC s AMD EPYC procesorima druge generacije, nude poboljšane performanse za radna opterećenja kao što su računalna dinamika, modeliranje klime i vremenskih prilika. Na nedavnom testiranju, PowerEdge C6525 isporučio je rezultate modeliranja vremenskih prilika duplo brže od poslužitelja s AMD EPYC prethodne generacije.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675