| | | |

powered_by_lenovo_2020 ADATA predstavlja vanjski SSD uređaj SC680 - CroPC.net

ADATA predstavlja vanjski SSD uređaj SC680

Pin It

SC680 koristi priključak USB-C (Type C) koji je reverzibilan, pa nema pravog i krivog usmjerenja prilikom spajanjaSC680 koristi priključak USB-C (Type C) koji je reverzibilan, pa nema pravog i krivog usmjerenja prilikom spajanja

ADATA predstavlja vanjski SSD ADATA SC680, krase ga kompaktne dimenzije i puno stila, lako je prenosiv, a ima i sučelje USB 3.2 Gen 2 radi izvrsnih performansi čitanja i pisanja.

Lagan (35 g) i debeo svega 10 mm, SC680 je vrlo prenosiv te se može lako smjestiti u džepove i torbice. Zahvaljujući tome što koristi sučelje USB 3.2 Gen 2, vrlo je i brz, pa nudi brzine čitanja/pisanja do 530/460 MB/s, što znači da je 6,6 puta[i] brži od vanjskih tvrdih diskova. Takve performanse ne pogoduju korisnicima samo prilikom prijenosa pohranjenih podataka, nego i prilikom učitavanja igara. Taj je SSD otporan na udarce, tiho radi i troši manje električne energije nego mnogi drugi vanjski SSD-ovi.

SC680 koristi priključak USB-C (Type C) koji je reverzibilan, pa nema pravog i krivog usmjerenja prilikom spajanja. On se bez dodatnih preduvjeta (plug and play) spaja na sustave s Windowsom, Mac OS-om i Androidom, što znači da korisnici mogu bez ograničenja razmjenjivati sadržaje između uređaja. Bilo da se koristi za rad ili uživanje, SC680 korisnicima nudi jednostavno povezivanje i praktičnost sučelja USB-C.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675