| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Dell uvodi inovacije, poboljšane performanse i fleksibilnost na Dell EMC PowerMax - CroPC.net

Dell uvodi inovacije, poboljšane performanse i fleksibilnost na Dell EMC PowerMax

Iz Dell Technologiesa najavljuju i kako je NVMe-oF sada dostupan svima u okviru PowerMaxa što će omogućiti da brže ostvari zadatke uz nižu latenciju

Dell EMC PowerMax je prvi na tržištu s dvojnim ulazom Intel Optane SSDs te koristi Storage Class Memory (SCM) za trajnu pohranu, dvojni ulaz Intel Optane SSDs nastao je zajedničkim naporima Della i Intela te označava najnoviju inovaciju proizašlu iz ovog dugogodišnjeg partnerstva

Iz Dell Technologiesa najavljuju i kako je NVMe-oF sada dostupan svima u okviru PowerMaxa što će omogućiti da brže ostvari zadatke uz nižu latenciju. Najnoviji NVMe na PowerMaxu moguć je zahvaljujući novokvalificiranim PowerMax 32Gb FC I/O modulima, 32Gb Connectrix prekidačima i 32Gb NVMe adapterima sa PowerPath softverom.

Pomoću PowerMaxovog ugrađenog mehanizma, kupci mogu iskoristiti analitiku i prepoznavanje uzoraka kako bi automatski postavili podatke na ispravan tip medija ( SCM ili NVme) na temelju IO profila. PowerMax, analizira i prognozira 40 milijuna skupova podataka u stvarnom vremenu, donoseći 6 milijardi odluka dnevno, što rezultira znajačnom uštedom vremena i maksimalnim preformansama uz minimalne troškove.

Nadalje, Dell EMC PowerMax sada omogućava korisnicima jednostavno automatiziranje infrastrukturnih operacija i DevOps workflows. Kupci sada mogu koristiti pohranu PowerMax-a za upravljanje konfiguracijom i implementaciju aplikacija. PowerMaxovo automatizirano pružanje infrastrukture i zadaci upravljanja omogućuju fleksibilne i učinkovite IT operacije kupcima uz:

  • VMware vRealize Orchestrator (vRO) plug-in, dostupan sa VMware Solutions Exchange, omogućava kupcima da razvijaju krajnje rute automatizacije, uključujući pružanje zaštite podataka i host operacije.
  • Novi Container Storage Interface (CSI) plug-in za PowerMax upravlja pohranom za radna opterećenja koje rade na Kubernetes, CSI dodatak, dostupan je na GitHub-u, proširuje PowerMaxove beskompromisne perfomanse i vodeće podatkovne usluge u industriji na sve veći broj aplikacija izgrađenih na mikro uslugama. 

Kupci sada mogu uključiti Dell EMC PowerMax u svoje multi-cloud strategije na različite načine, a svi oni pružaju najbolje dostupnosti, fleksibilnost, sigurnost i perfomanse uz okretnost hibridnih cloud operacijama.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675