Lenovo
Featured

Samsung Roadshow započeo svoje putovanje

Mobilni paviljon Samsung Galaxy AI posjetit će popularne destinacije i događanja diljem zemlje, gdje će predstaviti široku ponudu Samsung Galaxy pametnih telefona i kućanskih uređaja
Mobilni paviljon Samsung Galaxy AI posjetit će popularne destinacije i događanja diljem zemlje, gdje će predstaviti široku ponudu Samsung Galaxy pametnih telefona i kućanskih uređaja
Mobilni paviljon Samsung Galaxy AI posjetit će popularne destinacije i događanja diljem zemlje, gdje će predstaviti široku ponudu Samsung Galaxy pametnih telefona i kućanskih uređaja

Samsung Roadshow mobilni paviljon i ove godine nastavlja svoje putovanje, koje je započeo 23. svibnja u Umagu na Sea Star Festivalu. Tijekom naredna dva mjeseca, posjetit će ukupno pet hrvatskih gradova

Ovog ljeta, Samsung donosi nešto posebno za sve ljubitelje tehnologije i zabave. Putujući Roadshow mobilni paviljon nazvan „Galaxy AI“ pruža posjetiteljima jedinstvenu priliku da isprobaju najnovije Samsung uređaje, sudjeluju u zabavnim nagradnim natječajima i iskoriste ekskluzivne ponude. Uz interaktivne prezentacije i jedinstveni doživljaj umjetne inteligencije, Samsung će posjetiteljima omogućiti nezaboravno iskustvo koje će probuditi njihovu znatiželju i povezati ih s najnovijim AI tehnologijama, sve uz brdo zabave.

Široka ponuda i najnoviji uređaji

Mobilni paviljon Samsung Galaxy AI posjetit će popularne destinacije i događanja diljem zemlje, gdje će predstaviti široku ponudu Samsung Galaxy pametnih telefona i kućanskih uređaja. Posjetitelji će moći isprobati najnovije Samsung pametne telefone kao što su inovativna Galaxy S24 serija, preklopni telefoni Galaxy Z Flip5 i Z Fold5, kao i nedavno predstavljene televizore Neo QLED 8K i OLED. Također, bit će predstavljeni najsnažniji Samsung štapni usisavač Bespoke Jet AI i WindFree klima uređaj za osvježenje.

Paviljon je namijenjen svima koji traže posebna ljetna iskustva koja će ih inspirirati i potaknuti na kreativnost uz pomoć umjetne inteligencije. Fokusirajući se na Galaxy S24 seriju i Z seriju preklopnih uređaja, Samsung pruža mogućnost istraživanja novih tehnoloških inovacija na zabavan i originalan način.

Zabavni i kreativni segmenti paviljona

  • Wave Thrill: Posjetitelji mogu isprobati windsurfanje s novom Galaxy S24 serijom, koristeći Instant SLOW-MO za stvaranje zanimljivih usporenih snimki.
  • Discover Majestic: U ovom segmentu, posjetitelji će istraživati svijet životinja koristeći AI značajke kao što su Circle to Search with Google i Photo Assist, što će dodatno potaknuti njihovu znatiželju i kreativnost.
  • Selfie Extreme: Zona koja omogućuje iskazivanje vlastite osobnosti kroz selfije, koristeći Galaxy AI Photo Assist za uređivanje sadržaja snimljenih ispred ljetnih vizuala, uključujući flaminge i papige.

Fun & Chillout

Unutar „Fun & Chillout“ dijela, posjetitelji mogu sudjelovati u raznim aktivnostima koje razvijaju timski duh i istražuju mogućnosti svojih Galaxy uređaja. Samsung želi potaknuti mlade da koriste Galaxy uređaje ne samo za svakodnevno objavljivanje na društvenim mrežama, već i za korisne i zabavne aktivnosti u digitalnom svijetu, stvarajući sadržaje vrijedne pamćenja i dijeljenja.

Samsung Roadshow posjetit će sljedeće lokacije:

  • Osijek: 30. svibnja - 2. lipnja
  • Biograd na Moru: 6. - 9. lipnja
  • Zagreb: 12. - 16. lipnja
  • Zadar: 4. - 7. srpnja

Pridružite se i uživajte u dobroj zabavi, brojnim pogodnostima i poklonima. Samsung Galaxy AI Roadshow pruža savršenu priliku za istraživanje najnovijih tehnoloških inovacija i nezaboravna ljetna iskustva.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.