Njuškalo
Featured

Na novo izdanje .debuga stižu osnivači Infobipa, Nordeusa i Nsofta

Tijekom dvodnevne konferencije bit će održano čak 100 predavanja, a snimke će biti dostupne svima koji kupe ulaznice
Tijekom dvodnevne konferencije bit će održano čak 100 predavanja, a snimke će biti dostupne svima koji kupe ulaznice
Tijekom dvodnevne konferencije bit će održano čak 100 predavanja, a snimke će biti dostupne svima koji kupe ulaznice

Za nadolazeći .debug koji će se održati 6. i 7. lipnja u Zagrebu, organizatori najavljuju najraznovrsniji program dosad, s inspirativnim govornicima i sjajnom prilikom za povezivanje s regionalnom IT zajednicom

"U samo pet godina .debug je postao nezaobilazno okupljanje tehnološke zajednice u našem području jer na njemu nastupaju sva važna imena u industriji. Sudionici ne samo da će ih moći poslušati, već će imati priliku i osobno ih upoznati tijekom dva dana konferencije u jedinstvenoj atmosferi. Ponosan sam što će ovogodišnja keynote predavanja održati legende IT svijeta s globalno priznatim radom, a za neke od njih će ovo biti rijedak javni nastup", izjavio je direktor konferencije, Dragan Petric.

Očekuje se najveći interes za tri keynote predavanja osnivača najuspješnijih IT kompanija u regiji: Infobipa, Nordeusa i NSofta, odnosno Izabele Jelenića, Branka Milutinovića i Igora Krezića.

"Kao i mnogi drugi, i ja sam odrastao uz Bug, što me motiviralo za karijeru u tehnološkom poduzetništvu. Stoga s nestrpljenjem očekujem priliku podijeliti svoju poslovnu priču na .debugu. To je jedina konferencija na kojoj mogu inspirirati nekoga da se upusti u ovaj posao, i to nakon tri desetljeća od početka svoje karijere", izjavio je Igor Krezić, suosnivač NSofta i CEO Rolle, jednog od najperspektivnijih startupa u regiji.

Kada su 2006. godine osnovali Infobip, Silvio Kutić i Izabela Jelenić bili su jedini zaposlenici u tvrtki.

"Ne trebam posebno naglašavati koliko je bilo teško privući inženjere da dođu raditi s nama u Istru u početku. Event poput .debuga svakako bi nam olakšao ulazak u domaću IT zajednicu i pomogao nam privući talentirane ljude. Zato nam je izuzetno drago biti dio ove konferencije i nadamo se da će naše iskustvo pomoći developerima i startupovima u ostvarivanju njihovih poslovnih ideja", kazala je Izabela Jelenić, suosnivač i CTO Infobipa.

Organizatori su najavili ukupno 120 zanimljivih predavanja i dva C-Level panela na kojima će se raspravljati o budućnosti IT sektora i životu developera u Hrvatskoj, s vodećim osobama iz nekih od najuspješnijih domaćih tehnoloških tvrtki. Moderator panela bit će legenda hrvatske developerske zajednice, Luka Abrus, koji će ugostiti Tomislava Cara, suosnivača Infinuma i CEO-a Productivea, te razgovarati o tome kako pretvoriti strast prema programiranju u globalni poduzetnički uspjeh.

Ovogodišnji .debug završit će u neformalnom tonu panelom na kojem će sudjelovati najzabavniji osnivački trojac na regionalnoj tech sceni: Srđan Kovačević, Vlatko Matijević i Ivan Jelušić. Slavonci iza kompanije Orqa ispričat će svoju priču o gradnji prepoznatljivog tehnološkog uspjeha, a Ivan Jelušić, jedan od njih, bit će voditelj konferencije.

"Očekujemo velik interes developera i s nestrpljenjem iščekujemo događaj. Prodaja je već počela, a dio ulaznica je rezerviran za studente uz značajan popust. Očekujemo oko 2000 posjetitelja, uključujući predavače, partnere i organizatore", dodao je Petric.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.