Lenovo
Featured

Huawei u Barceloni dobio nagrade za inovacije i ekologiju te najavio početak komercijalizacije 5.5G mreže

Huawei je na sajmu sudjelovao na izložbi pod temom "Vođenje digitalne i inteligentne infrastrukture, ubrzavanje industrijske inteligencije."
Huawei je na sajmu sudjelovao na izložbi pod temom "Vođenje digitalne i inteligentne infrastrukture, ubrzavanje industrijske inteligencije."
Huawei je na sajmu sudjelovao na izložbi pod temom "Vođenje digitalne i inteligentne infrastrukture, ubrzavanje industrijske inteligencije."

Huawei je na najvećem godišnjem sajmu industrije mobilnih komunikacija, MWC Barcelona, predstavio osam 5.5G inovacijskih praksi kako bi pomogao operaterima u izgradnji 5.5G mreža

Huawei je tom prilikom stavio naglasak i na komercijalizaciju novog 5.5G standarda koji u komercijalnu primjenu ulazi već ove godine, a dodatno će otključati potencijal mobilnih mreža i stvoriti nove prilike za rast telekomunikacijske industrije.

Cao Ming, predsjednik Huawei Wireless Solutiona, izjavio je: "5.5G bit će ključna prekretnica u evoluciji 5G mreže te dodatno ubrzati razvoj i korištenje mobilnih usluga. Svi industrijski elementi su spremni, ušli smo u prvu godinu komercijalizacije 5.5G mreže. Huaweijeva cijela serija 5.5G proizvoda i rješenja, s 'Native Giga' i 'Native Green' mogućnosti, pomažu operaterima iz cijelog svijeta da postignu višestaznu 5.5G evoluciju u svim pojasevima."

Nagrada za rješenje RAN Digital Twin System

Huawei je u Barceloni također osvojio tri prestižna priznanja kojima je potvrdio status kompanije koja kontinuirano ulaže u digitalizaciju društva i industrije. Dobio je prestižnu nagradu GSMA GLOMO za "Best Network Software Breakthrough" zahvaljujući svom rješenju RAN Digital Twin System (RDTS). Radi se o prvom sustavu u industriji temeljenom na inteligentnoj troslojnoj arhitekturi IntelligentRAN, koji omogućuje preciznu detekciju, predviđanje trendova i objektivno donošenje odluka u bežičnim mrežama na razini milisekunde.

Nagrada za rješenje "0 Bit 0 Watt"

Huawei je nagrađen i priznanjem GSMA GLOMO za "Best Mobile Technology Breakthrough" za svoje rješenje "0 Bit 0 Watt", što označava prekretnicu u ekološkoj mrežnoj tehnologiji. Ovo rješenje omogućuje izgradnju energetski učinkovitih mreža bez kompromisa na korisničkom iskustvu.

"Huaweijevo rješenje '0 Bit 0 Watt' kombinira inovacije materijala, komponenti i algoritama kako bi pomoglo operaterima da implementiraju nove 5G pojaseve kako bi poboljšali iskustvo bez dodatne potrošnje energije. To je idealan izbor za operatere koji se usredotočuju na zeleni rast," izjavio je je Yu Yang, predsjednik Huaweijeve linije proizvoda SingleRAN.

Nagrada za inovacije

Tijekom održavanja MWC 2024, Huawei je dobio i nagradu GSMA Foundry Excellence Awards 2024 - Industry Collaborator Award za doprinos tvrtke inovacijama u više područja prošle godine, uključujući zelene telekomunikacijske mreže i 5G New Calling, kao i podršku za industrijska partnerstva, suradnju i sinergije.

MWC Barcelona 2024 održao se od 26. do 29. veljače u Barceloni, Španjolska.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.