| | | |

powered_by_lenovo_2020 Glavni eksponati na Panasonicovu štandu tijekom IFA-e 2019 - CroPC.net

Glavni eksponati na Panasonicovu štandu tijekom IFA-e 2019

Na Panasonicovu štandu, okupljenom oko koncepta „A Better Life, A Better World“ (Bolji život, bolji svijet), moći će se vidjeti raznorazni proizvodi vodeći na tržištu

Panasonic Corporation predstavit će u paviljonu 5.2 a/b sajma Internationale Funkausstellung Berlin (IFA) 2019 u Njemačkoj, koji će se održavati od 6. do 11. rujna 2019., svoje najnovije uzbudljive proizvode i tehnologije

Na Panasonicovu štandu, okupljenom oko koncepta „A Better Life, A Better World“ (Bolji život, bolji svijet), moći će se vidjeti raznorazni proizvodi vodeći na tržištu, od audio i vizualne opreme do kućanskih uređaja i proizvoda za ljepotu i njegu. 

  1. Future Area (Područje iz budućnosti)

Panasonic će kroz revolucionarna rješenja predstaviti svoju viziju životnog stila iz bliske budućnosti. Primjerice, u prostorima i uz opremu domova budućnosti koristit će se Panasonicove najnovije tehnologije senzora i analize podataka radi praćenja uvjeta stanara na temelju njihova svakodnevnog života s ciljem poboljšanja njihova zdravlja i ljepote.

Područje štanda Future Area stoga će biti pokazni prostor s ponudom raznih oblika njege posjetiteljima radi održavanja i unaprjeđenja zadovoljstva unutrašnjom i vanjskom vlastitom osobom.

  1. TV

Na temelju svog koncepta "Hollywood to your home" (Hollywood u vašem domu) Panasonic će predstaviti televizore koji omogućuju korisnicima da kod kuće doista uživaju u kinematografskoj kvaliteti slike. Posjetitelji će moći saznati više o značajci Filmmaker Mode koja može pružiti kvalitetu slike koja je identična režiserovoj kreativnoj viziji. Bit će predstavljen i prototip LDC monitora s dvostrukim panelom kodnog naziva „MegaCon“ (što znači mega kontrast). On nudi performanse crne boje u rangu onih OLED TV-a, a istovremeno je sposoban i za veliku svjetlinu te savladavanje nadzora nad razinom preciznosti boja. Jedan od istaknutih proizvoda bit će i prototipovi prozirnih OLED TV-a – rezultat konceptualnog istraživačkog projekta Panasonica i svjetski poznatog proizvođača namještaja. Ta se dva prototipa izlažu samo kao reference.

  1. Home AV (Kućni audiovizualni uređaji)

Posjetitelji mogu očekivati vrhunsko iskustvo kućnih audiovizualnih uređaja, od zvuka Dolby Atmos zvučnih letvi SC-HTB900 s vrha ponude koji se i savršeno uklapaju u dizajn televizora, pa do 4K Blu-ray playera koji podržavaju HDR10+ i Dolby Vision. Panasonic će predstaviti i bogatu ponudu slušalica, uključujući one visoke kvalitete koji poništavaju buku, te demonstrirati rad serije zvučnih sustava TMAX koji nudi ultrajak bas i jasan i krajnje snažan zvuk.

  1. Digital Imaging (Digitalne slikovne tehnologije)

Bit će izložena tri modela iz serije LUMIX S, uključujući novi fotoaparat punog kadra bez zrcala LUMIX S1H (naći će se na europskom tržištu u rujnu 2019.) koji nudi videozapise kinematografske kvalitete. U ovom će se dijelu štanda moći vidjeti i najnovija ponuda objektiva L-Mount koji omogućuju korisnicima izradu slika velike razlučivosti, impresivne stereoskopske efekte i kvalitetan bokeh, a sve su to jake strane fotoaparata punog kadra bez zrcala. Uz bogatu ponudu dostupnih proizvoda iz serija LUMIX S i G, posjetitelji će moći primiti i testirati modele s vrha ponude.

  1. Personal Care (Osobna njega)

Panasonic će kroz demonstracije i iskustva iz prve ruke predstaviti proizvode za ljepotu, njegu i higijenu usne šupljine koji sadrže njegove vlastite prepoznatljive ključne tehnologije. Taj će portfelj obuhvaćati novi brijač ES-LV97 (bit će predstavljen u Europi u listopadu 2019.) koji dlake reže blizu korijena pomoću pet oštrica napravljenih u skladu s „Japanskom tehnologijom izrade mačeva“, sušila za kosu „nanoe“ koji kosi daju sjaj i vlaže je i oralne irigatore koji koriste ultrazvučni mlaz vode za čišćenje mrlja na zubima koje se ne mogu očistiti pukim četkanjem.

  1. Small Kitchen Appliances (Mali kućanski uređaji)

Na temelju teme "Experience Fresh" (Probajte okus svježine) Panasonic će predstaviti kućanske uređaje koji omogućuju korisnicima da brzo i lako kuhaju ukusne i zdrave obroke. Bit će organizirani dijelovi štanda na kojima će posjetitelji moći isprobati spori sokovnik i degustirati svježe i hranjive sokove te isprobati ukusan kruh s debljom korom, kruh s matcha zelenim čajem, pa čak i kolače ispečene u pekaču kruha. Tijekom događanja bit će upriličene i pokazne lekcije iz kuhanja na kojima će se koristiti kombinacija funkcije mikrovalnog kuhanja i pečenja u pećnici kao i kuhanje na pari i roštiljanje.

  1. Telecommunication (Telekomunikacije)

Panasonic će predstaviti svoju liniju mobitela namijenjenih starijim osobama koji se fokusiraju na upotrebljivost, primjerice lakoću rukovanja velikim gumbima, robusnost koja sprječava lom uređaja čak i ako ga se ispusti, dobra kvaliteta zvuka poziva zahvaljujući funkciji ekvalizatora te funkciju GPS-a koja je praktična za nadzor i praćenje nesamostalnih starijih osoba.

  1. Technics

Panasonic će predstaviti bogatu ponudu proizvoda, uključujući ugrađeni kompaktni stereo sustav OttavaTM S SC-C30 Chromecast (bit će dostupan u Europi od listopada 2019.) te najnoviji model Technicsovih prvih ugrađenih stereo slušalica EAH-TZ700 (bit će dostupne u Europi u studenom 2019.). Ciljano je na najbolju akustičku kvalitetu kako bi se za EAH-TZ700 proizveo zvuk koji odjekuje i nema izobličenja korištenjem novorazvijene zvučničke jedinice utemeljene na tehnologiji magnetskog fluida. Ta ponuda obuhvaća i nove slušalice za DJ-eve EAH-DJ1200 (bit će dostupne u Europi u studenom 2019.) – one osiguravaju veliku trajnost i zvuk visoke kvalitete te nude najbolje performanse čak i u bučnim okruženjima.

  1. Air to Water Heat Pump & Hydrogen Fuel Cell Generator (zračno-vodena toplinska pumpa i generator vodika za gorivske ćelije)

Panasonic nastoji nuditi čiste energetske sustave radi smanjenja zagađenja te će na svom štandu na IFA-i pokazati svoje doprinose dekarboniziranom društvu. Jedan od takvih proizvoda je i zračno-vodena toplinska pumpa Aquarea koja sprječava što je više moguće ugljičnog dioksida tako što zagrijava vodu korištenjem topline iz atmosfere. Tu je i generator gorivskih ćelija kod kojeg su integrirane tehnologije razvijene za rezidencijalne gorivske ćelije Ene-Farm, pa se vodik izravno dovodi (referentni izložak).

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675