Telemach

Vivacom u vlasništvu United Grupe najbrži je rastući svjetski pružatelj satelitskih usluga

Vodeća pozicija Vivacoma na WTA ljestvici dolazi samo dvije godine nakon što je kompanija postala dijelom United Grupe

Vodeća pozicija Vivacoma na WTA ljestvici dolazi samo dvije godine nakon što je kompanija postala dijelom United Grupe

Vivacom, bugarska telekomunikacijska kompanija u vlasništvu United Grupe, unutar koje u Hrvatskoj posluje telekom operator Telemach Hrvatska te televizije i portali Sport Klub i N1, Nova TV, Doma TV, kao i portal dnevnik.hr, osvojila je vrhunsko priznanje na prestižnoj međunarodnoj ljestvici

Prema izvješću „Najbolji teleport operatori 2022” (Top Teleport Operators 2022), koji je objavila WTA, Vivacom je sada broj jedan na globalnoj razini po rastu prihoda od satelitskih usluga za poslovne klijente. Osim što je dosegao prvo mjesto u kategoriji „The Fast 10“ operatora s najbržim razvojem, ove se godine Vivacom pridružio i grupi globalnih Top 20 kompanija na temelju prihoda iz svih prilagođenih komunikacijskih izvora, uključujući operatere teleporta i satelitske flote.

Vodeća pozicija Vivacoma na WTA ljestvici dolazi samo dvije godine nakon što je kompanija postala dijelom United Grupe. Nakon niza novih ulaganja u razvoj Earth Plana satelitske postaje, usmjerene na usluge namijenjene poslovnim klijentima, Vivacom je 2021. godine osvojio Tier 4 certifikat koji dodjeljuje WTA. Tier 4 najviši je mogući certifikat u području usluga teleporta te je time Vivacomova satelitska postaja rangirana među najmodernije objekte te vrste u svijetu.

Recenzije

Igraš? Pročitaj naše recenzije igara

Linker

Einhell

Poslovi

Cijelu ponudu poslova pogledajte ovdje.

Huawei

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: Avalon

Speedtest

ISSN: 1846-8675