| | | |

powered_by_lenovo_2020 Nationwide i Generali najavljuju inovativno zajedničko ulaganje - CroPC.net

Nationwide i Generali najavljuju inovativno zajedničko ulaganje

N2G će ekskluzivno promovirati, distribuirati i administrirati osigurateljna rješenja za izloženost međunarodnim rizicima u ime obje organizacije

Nationwide Mutual Insurance Company (Nationwide), jedna od najvećih tvrtki za osiguranje i financijske usluge u SAD-u, i Generali, jedan od najvećih svjetskih osiguratelja i upravitelja imovinom, kroz poslovnu jedinicu Generali Global Corporate & Commercial (GC&C) specijaliziranu za osiguranje imovine i nezgode, kreću u inovativno zajedničko ulaganje

Dvije tvrtke najavile su stvaranje N2G Worldwide Insurance Services, LLC (N2G) za pružanje međunarodnih rješenja svojim klijentima. U današnjim okvirima, zabilježena premija u segmentu komercijalnog osiguranja imovine i nezgode u međunarodnim programima procjenjuje se na 33 milijarde USD na američkom i europskom tržištui.

Podržan od Nationwide-a, kojeg A.M. Best i Standard & Poor's ocjenjuju rejtingom A+; i Generalija, ocjenjenog rejtingom A od strane A.M. Best-a, odnosno A- od strane Fitch-a, N2G će biti organizacija smještena u New Jerseyju, kojoj brokeri i agenti mogu vjerovati. Poslovanje će krenuti u drugom tromjesečju 2020. godine a bit će usredotočeno isključivo na potrebe klijenata međunarodnih komercijalnih osiguranja.

N2G će ekskluzivno promovirati, distribuirati i administrirati osigurateljna rješenja za izloženost međunarodnim rizicima u ime obje organizacije. Poslovanje N2G-a provodit će se putem neovisnih agenata, brokera i veletrgovaca. N2G će se oslanjati na snažne resurse Nationwidea – poznati brand na američkom tržištu i njezine distribucijske kapacitete te na Generalijev pečat vodećeg globalnog osiguratelja s razgranutom međunarodnom mrežom i marketinškim mogućnostima u spektru imovine i nezgode. Kombinirajući resurse Nationwidea i Generalija, N2G će biti odgovarajuće pozicioniran odgovoriti na potrebe multinacionalki koje posluju u Sjedinjenim Državama, kao i klijenata iz SAD-a s kompleksnim potrebama za međunarodnim osiguranjem. Nationwide će preuzimati rizike unutar granica SAD-a, dok će Generali (izravno ili preko svojih partnera) preuzimati rizike izvan granica SAD-a.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675