| | | |

powered_by_lenovo_2020 Aurora Volarević nova izvršna direktorica za reviziju u Infobipu - CroPC.net

Aurora Volarević nova izvršna direktorica za reviziju u Infobipu

S više od 20 godina iskustva u reviziji i upravljanju rizicima, Volarević je prethodno bila dio globalnog revizorskog menadžment tima Deutsche Telekoma

Infobip na mjesto nove izvršne direktorice za reviziju doveo je Auroru Volarević, iz Deutsche Telekom Grupe, Volarević će biti zadužena za izvještavanje Upravnog odbora Infobipa i budućih investitora, a njezino imenovanje predstavlja jačanje cjelokupnog upravljačkog vodstva vodnjanske tvrtke i u skladu je s Infobipovim planovima za daljnji rast

Volarević će uspostaviti odjel globalne interne revizije u kompaniji, a njezin dolazak rezultirat će implementacijom protokola i praksi za osiguravanje potpune transparentnosti upravljanja.

"Infobip planira udvostručiti broj zaposlenika u narednih nekoliko godina i dodatno proširiti portfelj najsuvremenijih i visoko-tehnoloških usluga u gotovo svakom kutku svijeta. Raduje me što sam dio tima koji će podupirati tu strategiju i što ću imati priliku implementirati pristup temeljen na kontinuiranoj procjeni rizika s ciljem unaprjeđenja poslovnih procesa i kontrola za tvrtku s ambicioznom projekcijom rasta", poručuje Volarević, koja će biti locirana u Infobipovom sjedištu u Vodnjanu.

S više od 20 godina iskustva u reviziji i upravljanju rizicima, Volarević je prethodno bila dio globalnog revizorskog menadžment tima Deutsche Telekoma te je vodila Odjel internih kontrola, revizije i rizika za HT Grupu i Crnogorski Telekom. Također je obnašala niz upravljačkih funkcija u bankarskoj industriji uključujući one u tvrtkama Sumitomo Mitsui Banking Corporation, UniCredit Grupa i Kentbank.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675