| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Savjetujemo: Spremite automobil za zimsko putovanje - CroPC.net

Savjetujemo: Spremite automobil za zimsko putovanje

U velikom asortimanu fokus smo ovog puta stavili samo na tri proizvoda, no krenimo od onih za vanjsku uporabu: Sonax Xtreme Wash+Seal i Sonax Xtreme Spray+Seal

Iako su prognoze još uvijek kao jesenske, zimski mjeseci neminovno su pred nama, a s njima i zimska putovanja na koja će brojni krenuti, pa je ovo vrijeme idealno za pripremu limenog ljubimca za surove zimske uvjete

Sitno brojimo do ovogodišnjih blagdana Božića i Nove godine, a nakon njih već tradicionalno prvog tjedna u novoj godini kreće velika „zimska migracija“ hrvatskih skijaša na europska skijališta i počinje tzv. „hrvatski skijaški tjedan“. Brojni će se tako svojim automobilima zaputiti na zimska putovanja u pravom smislu te riječi. Čak ako i kod nas vrijeme bude bez „zimskih radosti“, na zimskom putovanju sigurno će te se susresti s njima. Za takve prilike, i one koje slijede u zimskim mjesecima, valja pripremiti i limenog ljubimca. Relativno toplo vrijeme ovih dana idealna je prilika za taj posao.

Čista i zaštićena vanjština

Sonax kao proizvođač auto kozmetike nije potrebno posebno predstavljati, a kako je riječ o lideru u ovom području na svjetskoj razini, odabir Sonax proizvoda često možete smatrati i najboljim mogućim izborom. U velikom asortimanu fokus smo ovog puta stavili samo na tri proizvoda, no krenimo od onih za vanjsku uporabu: Sonax Xtreme Wash+Seal i Sonax Xtreme Spray+Seal. Prvi od dva, Sonax Xtreme Wash+Seal je proizvod kojim ćemo oprati našeg limenog ljubimca, ali i u istoj radnji nanijeti prvi sloj zaštite. Ako ste u prilici, za ovu namjenu svakako se poslužite visokotlačnim peračem, ili ako vam nije pri ruci sve radnje možete obaviti na obližnjoj samoposlužnoj praonici. Jedino što vam pored proizvoda treba je kanta s vodom. Nakon što smo uz pomoć mlaza vode uklonili svu vidljivu nečistoću s vozila, nastupamo s pranjem uz pomoć Sonax Xtreme Wash+Seal. U kantu s 10 litara vode dovoljno je uliti tek pola mjerice šampona. Mjerica je praktično smještena s donje strane, dok je i otvaranje boce također izvedeno praktično bez čepa, a doziranje lako uz pomoć integriranog lijevka. Kako je riječ o visokoučinkovitom sredstvu, dovoljna je tek ovako mala količina. Sredstvo učinkovito uklanja svu nečistoću s vozila, čak i onu tešku, poput tragova soli, vodenih ostatak, kukaca. Nakon pranja dok je vozilo još mokro na njega nanosimo Sonax Xtreme Spray+Seal. Ovaj proizvod predstavlja novu generaciju brzih „spray sealanta“ koji omogućuju zaštitu površine za, doslovce, nekoliko sekundi. Naime, Spray&Seal se koristi kada je vozilo još uvijek mokro, nanosi se na površinu uz lagano prskanje te se površina ispere čim prije kako ne bi došlo do sušenja – i to je to, vozilo je zaštićeno te površine imaju hidrofoban efekt, a osim vode s vozila će bježati i ostala prljavština. Osim zaštite, Sonax Xtreme Spray+Seal će pružiti i visoki sjaj te poslužiti kada želimo produžiti trajnost trenutačne zaštite na vozilu. Nakon ispiranja vozilo je potrebno osušiti, a za tu radnju Sonax Xtreme Cleaning & Dry Cloth predstavlja najbolji izbor.

Uz Sonax XTREME Interior Detailer čistimo kompletan interijer vozila

Brzo čišćenje unutrašnjosti

Slično kako smo efikasno i brzo obavili pranje i zaštitu vanjštine, na isti način pristupamo unutrašnjosti. Za tu namjenu neprikosnoveni kralj je Sonax XTREME Interior Detailer. Ovaj proizvod krase njegove multifunkcionalnosti. Naime, uz Sonax XTREME Interior Detailer čistimo kompletan interijer vozila. Dovoljno je opremiti se kvalitetnom krpom od mikrovlakana i spremni ste. Uz samo jedan proizvod očistit će te komandnu ploču, plastične elemente, sjedala i druge elemente od kože ili tkanine, rukohvate, gumene elemente i dijelove od vinila, metala te tkaninu krova. Sredstvo ne ostavlja nikakve tragove i nije potrebno nikakvo dodatno brisanje. Sonax XTREME Interior Detailer izuzetno dobro uklanja prljavštinu i tragove bilo kakvog nereda, a također uklanja i neugodne mirise ostavljajući površine zaštićene zaštitnim slojem koji ih štiti od UV zračenja i privlačenja prašine, čime je svako sljedeće čišćenje lakše. Kožni elementi postaju meki i podatni te zaštićeni od pucanja. S obzirom na svestranost Sonax Xtreme Wash+Seal, Sonax Xtreme Spray+Seal i Sonax XTREME Interior Detailer proizvoda, predlažemo vam u zimskim mjesecima uvijek imati ih pri ruci, kako doma, tako i na putovanjima.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675