Einhell

Zagrebačka banka proglašena Najboljom bankom u Hrvatskoj

Časopis Euromoney već 30 godina ocjenjuje vodeće svjetske financijske institucije na temelju podataka o uspješnosti, anketa i nagrada osvojenih u financijskoj industriji
Časopis Euromoney već 30 godina ocjenjuje vodeće svjetske financijske institucije na temelju podataka o uspješnosti, anketa i nagrada osvojenih u financijskoj industriji
Časopis Euromoney već 30 godina ocjenjuje vodeće svjetske financijske institucije na temelju podataka o uspješnosti, anketa i nagrada osvojenih u financijskoj industriji

Zagrebačka banka, članica Grupe UniCredit, proglašena je „Najboljom bankom u Hrvatskoj“ za 2022. godinu u sklopu nagrada za izvrsnost uglednog časopisa Euromoney. Ovo priznanje jedna je od pet osvojenih nagrada za UniCredit

„Biti najbolja banka u Hrvatskoj velika je čast, a ujedno i odgovornost. Iza nas je uspješna godina u kojoj su svi zaposlenici Zabe zajednički radili kako bismo još više unaprijedili naše procese i osnažili razvoj zajednice u kojoj djelujemo. Euromoney je prepoznao naš trud što nam je dodatna motivacija u daljnjem radu. Zahvaljujem svojim kolegicama i kolegama na njihovoj predanosti i našim klijentima na povjerenju te dodatno motivirani nastavljamo otključavati potencijal za rast“, poručio je Ivan Vlaho, predsjednik Uprave Zagrebačke banke.

Grupa UniCredit osvojila je nagrade za Najbolju banku u Italiji, Najbolju banku u Hrvatskoj, Najbolju banku za transakcijsko bankarstvo u Zapadnoj Europi, Najbolju banku za transakcijske usluge u Srednjoj i Istočnoj Europi te Najbolju banku za savjetovanje u Srednjoj i Istočnoj Europi.

Komentirajući priznanja, Andrea Orcel, glavni izvršni direktor UniCredita, rekao je: "Uistinu smo ponosni na ovaj uspjeh, postignut unatoč kontinuiranom izazovnom ekonomskom okruženju. Ova priznanja dokaz su ne samo djelovanja ključnih aktivnosti koje smo poduzeli kako bismo racionalizirali i pojednostavili naše poslovanju od samog početka, kao i predanosti naših zaposlenika, te trajnog povjerenja koje su nam iskazali naši klijenti.”

Časopis Euromoney već 30 godina ocjenjuje vodeće svjetske financijske institucije na temelju podataka o uspješnosti, anketa i nagrada osvojenih u financijskoj industriji. Na godišnji program dodjele nagrada pokrenut 1992. godine, koji prepoznaje izvrsnost u globalnim, regionalnim i pojedinačnim kategorijama po zemljama, pristigne više od 2.000 prijava iz preko 500 vodećih svjetskih banaka u 113 zemalja.

Dodjelom priznanja Grupi UniCredit za najbolju banku za transakcijske usluge u Zapadnoj, Srednjoj i Istočnoj Europi, Euromoney navodi: „Talijanska banka ističe se svojom predanošću neometanom financiranju trgovine i rješenjima za obrtni kapital koja nastoje ublažiti rizike i neizvjesnost. Nadalje, franšiza za transakcijske usluge u UniCreditu kombinira međunarodnu mrežu s puno većom regionalnom pokrivenošću od drugih banaka, najčešće američkih rivala, koje takvu mrežu u Srednjoj i Istočnoj Europi nemaju."

Ta snaga u Srednjoj i Istočnoj Europi prepoznata je i u anketi o deviznom poslovanju (FX Survey 2022), u sklopu koje je UniCredit treću godinu zaredom proglašen „Najboljim u pružanju usluga za Srednju i Istočnu Europu, Bliski istok i Afriku (CEEMEA)", što odražava pozitivno mišljenje klijenata o UniCreditovim uslugama, njegovoj vodećoj poziciji u regiji, velikoj stručnosti u prodaji i trgovanju devizama te širokim znanjem kojim vlada UniCreditov istraživački tim.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Comping
Huawei
HT
IBM iX
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: AvalonTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.