| | | |

4K Pro OLED televizori EZ1000 i EZ950 zadovoljili kriterije za UHD Premium i THX 4K certifikate

Pin It

Vodeći koloristi, stručnjaci za sliku i inženjeri iz Deluxeovih post-produkcijskih kompanija Company 3, EFILM i Encore surađivali su s Panasonicom u podešavanju i testiranju modela Pro EZ1000 i EZ950Vodeći koloristi, stručnjaci za sliku i inženjeri iz Deluxeovih post-produkcijskih kompanija Company 3, EFILM i Encore surađivali su s Panasonicom u podešavanju i testiranju modela Pro EZ1000 i EZ950

Panasonic je objavio kako su "4K Pro" televizori EZ1000 i EZ950 dobili Ultra HD Premium i THX 4K certifikate zahvaljujući kombinaciji vrhunske obrade slike i OLED ekrana iduće generacije

Također, oba modela prošla su i kroz rigorozan proces podešavanja u holivudskoj kompaniji Deluxe kako bi gledateljima sadržaj donosili točno na onaj način na koji su to zamislili redatelji. Deluxe je svjetski lider u industriji digitalnih usluga i tehnologija povezanih s proizvodnjom i distribucijom televizijskog sadržaja.

Vodeći koloristi, stručnjaci za sliku i inženjeri iz Deluxeovih post-produkcijskih kompanija Company 3, EFILM i Encore surađivali su s Panasonicom u podešavanju i testiranju modela Pro EZ1000 i EZ950. Model EZ1000 proglasili su referentnim modelom za gradaciju slike na blockbusterima i vrhunskim TV-serijama u svim svojim pogonima.

Umjetnici koji surađuju s kompanijom često su zaslužni za vrhunske filmove, serije i reklame, a kompanija se može pohvaliti i s čak 13 naslova koji su u nekoj kategoriji ove godine bili nominirani za Oscara. Također, 50 posto reklama koje su prikazivane tijekom Super Bowla proizašle su iz Deluxeova laboratorija. Deluxe je i jedan od pionira HDR-a - u distribuciju u tom sjajnom novom formatu pustili su već šesnaest naslova.

Panasonic je također objavio i da su modeli EZ1000 i EZ950 zadovoljili stroge kriterije za dodjelu najviše UHDA-ove "Ultra HD Premium" specifikacije, koja je ažurirana za 2017. godinu.

UHDA (UHD Alliance) je industrijsko udruženje - sastavljeno od vodećih filmskih studija, proizvođača, distributera sadržaja i tehnoloških kompanija - koje je ocijenilo kako oba modela zadovoljavaju cijeli niz strogih kriterija u vezi s reprodukcijom slike. Ti kriteriji pokrivaju aspekte od rezolucije preko HDR-a do preciznosti slike, skale boja i svega ostaloga.

Osim dobivanja certifikata od strane UHDA-e, oba modela dobila su i 4K certifikat od poznate nezavisne kompanije za procjenu kvalitete slike THX-a - to je samo još jedna potvrda kvalitete slike i preciznosti kakvu malo drugih modela može postići.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675