| | | |

Sony BRAVIA A1 OLED 4K HDR televizori konačno stižu u Europu

Pin It

Nova serija televizora nudi fantastičnu kvalitetu slike, karakterističnu za OLED ekrane, unaprijeđen Sony 4K HDR procesor X1 Extreme, pionirski zvučni sistem Acoustic Surface, kao i inovativni dizajnNova serija televizora nudi fantastičnu kvalitetu slike, karakterističnu za OLED ekrane, unaprijeđen Sony 4K HDR procesor X1 Extreme, pionirski zvučni sistem Acoustic Surface, kao i inovativni dizajn

Dugo očekivani BRAVIA A1 OLED 4K HDR televizori, trenutno već dostupni za narudžbu u pojedinim državama, dolaze u Europu u svibnju, najavila je tvrtka Sony

Nova serija televizora nudi fantastičnu kvalitetu slike, karakterističnu za OLED ekrane, unaprijeđen Sony 4K HDR procesor X1 Extreme, pionirski zvučni sistem Acoustic Surface, kao i inovativni dizajn. Sa više od osam milijuna samosvjetlećih piksela, OLED A1 televizori donose znatno obogaćeno vizualno iskustvo s prikazom bez zamućenja, širokim uglom gledanja, upečatljivim nijansama crne boje, bogatim i živopisnim koloritom, kao i dinamičnim kontrastom.

Tvrtka Sony je bila prva koja je uvela OLED televizore na tržište 2007. godine, s modelom XEL-1 od 11 inča koji je predstavljao izuzetno dostignuće za to vrijeme. Nastavljeno je sa proizvodnjom Sony OLED uređaja za profesionalno emitiranje i video produkciju, sa širokom primjenom u montaži, dnevnim pregledima, kreiranju grafika i specijalnih efekata, kao i za televizijske i filmske produkcije. Ovi uređaji osvojili su brojne nagrade – naime, Sony Professional OLED Master monitori su „Oskarovci“ u području znanosti i inženjeringa (Scientific and Engineering Academy Award), kao i dobitnici Emi nagrade za izuzetnu inovaciju u području inženjeringa (Technical Emmy Award for Outstanding Innovation in Engineering Development).

„Otkako smo prezentirali BRAVIA A1 OLED televizore na CES sajmu ovog siječnja, dobili smo odlične komentare i pohvale na račun inovativne kombinacije najviše kvalitete slike i briljantne tehnologije za ozvučenje Acoustic Surface. Vrlo smo uzbuđeni što ćemo predstaviti nove modele potrošačima u Europi u svibnju", izjavio je Motoi Kawamura, čelnik Odjeljenja za TV marketing i planiranje proizvoda u tvrtki Sony Europe.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675