Lenovo
Featured

LG-evi soundbarovi za 2023. obogaćuju zabavu kod kuće uranjajućim zvukom i svestranim značajkama

Soundbarovi za 2023. donose preciznu reprodukciju zvuka i poboljšanu jasnoću za potpunije iskustvo kućnog kina s LG-evim Triple Sound Optimizerom
Soundbarovi za 2023. donose preciznu reprodukciju zvuka i poboljšanu jasnoću za potpunije iskustvo kućnog kina s LG-evim Triple Sound Optimizerom
Soundbarovi za 2023. donose preciznu reprodukciju zvuka i poboljšanu jasnoću za potpunije iskustvo kućnog kina s LG-evim Triple Sound Optimizerom

LG predstavlja novu liniju soundbarova za 2023. godinu, uključujući potpuno nove modele SC9 i SE6, u siječnju na CES-u 2023. u Las Vegasu. Kao odlična kombinacija uz LG-eve linije TV-a za 2023., novi soundbarovi pružaju vrhunsko iskustvo sa snažnim, nijansiranim zvukom te praktičnim značajkama i elegantnim dizajnom

Novi modeli soundbarova sjajno se uklapaju s LG-evim televizorima, pružajući bezbrižno korisničko iskustvo i snažniji, autentičniji zvuk koji zabavu kod kuće čini još imerzivnijom. Kad su upareni, LG-ev Soundbar i LG-ev televizor predstavljaju inovativne, nove značajke kao što je WOW Orchestra1, koji koristi svaki njihov audio kanal za stvaranje proširene zvučne scene s poboljšanom visinom, dubinom i snagom. LG-evi soundbarovi za 2023. godinu i LG-evi televizori nude više sinergije za izvanredni višekanalni surround zvuk, omogućujući slušateljima da uživaju u poboljšanoj kvaliteti Dolby Atmosa i IMAX-a koje pokreće DTS:X.

LG-eva premium audio rješenja za zabavu kod kuće također donose intuitivno sučelje na Home Dashboard LG-evog televizora te tako pojednostavljuju upravljanje postavkama soundbara i primjenu odabranog načina zvuka na TV-u2. Uz to, WOWCAST omogućava bežično povezivanje soundbarova iz linije za 2023. s LG-evim televizorima te tako dnevna soba bez kablova postaje urednija, dok istovremeno nema smanjenja kvalitete zvuka.

Uz više značajki i jednostavnije korištenje, novi soundbarovi sofisticiranog su dizajna koji nadopunjuje minimalistički izgled najnovijih LG-evih televizora te se besprijekorno uklapaju u svaki stil uređenja interijera. Novi nosač3 omogućuje korisnicima postavljanje LG Soundbara direktno ispod LG-evog TV-a za vizualno skladan i ekskluzivan stil. Pričvršćuje se na stražnju stranu kompatibilnog LG-evog TV-a i može se koristiti za montažu soundbara na zid ili postolje na visini i lokaciji koje korisnicima osiguravaju najbolje zvučno iskustvo. Adekvatan nosač omogućuje gledateljima iskustvo gledanja bez nereda koji stvaraju kablovi i bušenje zida.

Soundbarovi za 2023. donose preciznu reprodukciju zvuka i poboljšanu jasnoću za potpunije iskustvo kućnog kina s LG-evim Triple Sound Optimizerom, koji uključuje prvi u svijetu trostruki zvučnik usmjeren prema gore. Novost je i tehnologija Triple Level Spatial Sound koja dodaje virtualni srednji sloj u skladu s analizom kanala koju izvodi 3D mehanizam temeljen na funkciji HRTF (Head Related Transfer Function). Rezultat je nevjerojatno realističan zvuk s uvjerljivim osjećajem prostora koji slušatelje stavlja u središte uranjajućeg audio okruženja.

Korisnici će također moći čuti razliku koju čini LG-ev Triple Sound Optimizer – značajka koja inteligentno poboljšava performanse novih soundbarova – i uživati ​​u nadograđenom zvuku putem Smart Up-miksera koji pretvara dvokanalni zvuk u nevjerojatno višekanalno okruženje. Prilagođavajući audioizlaz prostoru, LG-eva poboljšana tehnologija automatskog podešavanja zvuka AI Room Calibration analizira okolnosti u prostoriji, a zatim primjenjuje te informacije na postavke soundbarova kako bi pružila veću preciznost u niskofrekventnom rasponu. Također dijeli frekvencije prednjeg kanala kako bi se poboljšali ukupna ravnoteža, jasnoća vokalnih izvedbi, filmski dijalozi i točnost zvučne slike.

Novi modeli uključuju LG-evu naprednu značajku AI Sound Pro koja analizira audio signal i automatski primjenjuje najprikladnije postavke te tako osigurava izvanredan zvuk za bilo koju vrstu sadržaja, bilo da se radi o filmovima, sportskim događajima, igrama ili glazbi.

Zadovoljavajući različite potrebe današnjih potrošača za zabavom kod kuće, novi LG-evi soundbarovi kompatibilni su sa širokim rasponom usluga, uređaja i značajki povezivanja. Korisnici mogu uživati ​​u reprodukciji bez gubitaka uz zadivljujuću kvalitetu zvuka kada slušaju svoje omiljene izvođače i pjesme na streaming servisima, kao što je Tidal Connect, s hi-fi zvukom.

Za vrhunska zvučna rješenja za sve one koji žele podići svoje iskustvo igranja na konzolama na višu razinu tu su podrška za VRR za smanjenje kidanja slike, ALLM za uklanjanje kašnjenja te 4K/120Hz prolaz.

SE6 jedan je od novih soundbarova koje će LG predstaviti na sajmu CES 2023, a ima kompaktan oblik koji je idealan za manje prostore i elegantan, moderan dizajn koji dobro pristaje uz gotovo svaki stil interijera. Činjenicu što je najmanji u LG-evoj liniji soundbarova, šik, novi model nadoknađuje s četiri pasivna radijatora koji pomažu u pružanju izvrsnog zvuka sa snažnim basom. SE6 također podržava Dolby Atmos za kinematografski zvuk koji sadržaj pretvara u realističan.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.