Lenovo
Featured

Na tržište dolazi najveći OLED TV na svijetu, LG-ev 97-inčni G2 OLED evo Gallery Edition

LG OLED
LG OLED
LG OLED

Model 97G2 ima zadivljujući zaslon od 97 inča koji koristi LG-evu samosvjetljujuću OLED tehnologiju za impresivan doživljaj gledanja. LG-evu liniju OLED televizora za 2022. godinu sada čine modeli od 42, 48, 55, 65, 77, 83, 88 i 97 inča

LG OLED neosporni je lider na globalnom premium TV tržištu već devet godina zaredom i postao je izbor milijuna potrošača širom svijeta. OLED televizori koriste samoosvjetljujuće piksele koji se mogu pojedinačno uključiti i isključiti za reprodukciju savršene crne, nevjerojatno prirodnih boja i beskonačnog kontrasta. S obzirom na to da nema pozadinskog osvjetljenja, kod OLED-a su moguća fantastična dizajnerska rješenja poput savitljivih displeja i televizora na izvlačenje.

LG će potpuno novi model 97G2 predstaviti na sajmu IFA 2022 kao dio svoje proširene linije premium televizora, koja uključuje sve veći broj vrhunskih, ultravelikih formata zaslona dizajniranih za nezaboravna iskustva gledanja kod kuće. U izložbenom prostoru na sajmu prikazat će i raznolikost svojih najsuvremenijih tehnologija zaslona, s modelima iz svojih izvanrednih OLED, Micro LED i QNED serija televizora.

Prema nedavnom istraživanju tržišta, OLED televizori ove će godine činiti 55 posto europskog premium TV tržišta, a do 2023. godine 66 posto. Istraživanje također predviđa da će u 2022. godini globalno biti isporučeno oko 14,9 milijuna televizora dijagonale veće od 70 inča, odnosno gotovo 17,1 milijun u sljedećoj godini. Sa sve većom ponudom OLED televizora s velikim i ultravelikim zaslonom, LG je u dobroj poziciji za nastavak dominacije u premium TV segmentu u Europi i diljem svijeta.

LG-ev 97-inčni OLED evo Gallery Edition televizor bit će jedna od zvijezda kompanije na sajmu IFA. Odlikuje se OLED evo tehnologijom, α (Alpha) 9 Gen5 AI procesorom i naprednim algoritmima prikaza s pomoću kojih donosi realistične slike i zaista impresivno, kino-iskustvo gledanja. Model serije G2 od 97 inča također se ističe LG-evim Gallery Designom koji ga smješta u ravninu sa zidom te tako pruža besprijekoran integriran izgled koji će oplemeniti i najluksuznije kućno kino.

Predvodnici su LG-eve sjajne linije 8K televizora na sajmu IFA 88-inčni LG SIGNATURE OLED 8K (model 88Z2) i 86-inčni QNED TV (model 86QNED99). Oba ultravelika modela kombiniraju nevjerojatnu veličinu, vrhunsku oštrinu 8K (7680 x 4320) razlučivosti i najnovije LG-eve tehnologije prikaza kojima doživljaj gledanja čine još više uranjajućim. S više od 33 milijuna samoosvjetljujućih OLED piksela, model 88Z2 donosi nevjerojatnu razinu detalja, uz duboku, tamnu crnu, beskonačan kontrast i realistične boje u širokom kutu gledanja. Model 86QNED99 opremljen je LG-evim tehnologijama Quantum Dot NanoCell i Precision Dimming za oštre, živopisne slike na impresivnom 86-inčnom zaslonu.

U Berlinu će biti predstavljen i LG-ev masivni 136-inčni 4K Micro LED (3,840 x 2,160), inovativno rješenje za kućnu zabavu koje pruža prvoklasnu kvalitetu slike, kombinirajući mikrometarske samoosvjetljujuće piksele i modularni dizajn.

Posjetitelji sajma IFA 2022 koji se održava od 2. do 6. rujna moći će u LG-evom izložbenom prostoru u dvorani 18, Messe Berlin, vidjeti sve najnovije flagship televizore kompanije, uključujući prvi 97-inčni OLED TV na svijetu.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.