| | | |

powered_by_lenovo_2020 EVOtv godinu dana u pola cijene uz HBO i Cinemax šest mjeseci na dar - CroPC.net

EVOtv godinu dana u pola cijene uz HBO i Cinemax šest mjeseci na dar

Instalacija EVOtv usluge vrlo je jednostavna, a zahvaljujući načinu funkcioniranja i dostupnosti EVOtv usluge, korisnici mogu uživati u odličnim TV sadržajima u svakom kutku Hrvatske

Korisnici koji ovih blagdana ugovore EVOtv uslugu prvih godinu dana mjesečnu naknadu plaćaju u pola cijene, 34,99 kuna mjesečno

Uz atraktivnu cijenu usluge, korisnici odabiru tri paketa programa po izboru te dobivaju HBO i Cinemax uz koje mogu, punih šest mjeseci bez plaćanja mjesečne naknade, uživati u vrhunskim filmovima i serijama. Novost u EVOtv ponudi su i programi Arenasport koji korisnicima donose vrhunski sportski sadržaj, osobito kad je riječ o nogometu.

Osim raznovrsnosti programske ponude, EVOtv je idealno rješenje za sve koji ne žele brinuti o prelasku na novi TV signal. EVOtv prijamnik omogućuje prijam DVB-T2 signala i osigurava praćenje svih nacionalnih programa u HD rezoluciji.

Instalacija EVOtv usluge vrlo je jednostavna, a zahvaljujući načinu funkcioniranja i dostupnosti EVOtv usluge, korisnici mogu uživati u odličnim TV sadržajima u svakom kutku Hrvatske. EVOtv prijamnik korisnici mogu ponijeti sa sobom i na bilo kojoj lokaciji pratiti svoje omiljene programe ili ga mogu koristiti kao dodatni prijamnik za kućanstva s više ukućana i više raznovrsnih potreba za TV sadržajem.

Svoj EVOtv prijamnik korisnici mogu pronaći u T-Centrima ili poštanskim uredima.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675