| | | | |

powered_by_lenovo_2020 D-Link Green - CroPC.net

D-Link Green

d-link_dgs-1008d_2 D-Link Green - CroPC.net

D-Link predstavio smjernice D-Link Green politike vezane uz upravljanje okolišem, opasnim tvarima te kontrolu i recikliranje otpada kojima usklađuje povezana područja djelovanja sa svim svojim dobavljačima

Tvrtka D-Link, jedna od vodećih u svijetu na području razvoja i dizajna end-to-end rješenja mrežne i komunikacijske opreme za kućna i poslovna okruženja, objavila je smjernice svoje zelene politike vezane uz područje logistike za sve svoje dobavljače i partnere, na globalnoj razini. Cilj ove inicijative jest unaprijediti i podržati kontinuirana nastojanja za očuvanjem i uštedom energije. Kao prva tvrtka na području mrežne opreme koja je u svoje poslovanje uvela zeleni pristup razvoju proizvoda, D-Link je objavio da će se primarno u svojim izborima odlučiti za suradnju s tvrtkama koje u svom poslovanju djeluju u skladu sa zelenom praksom.

"Širom svijeta svakim danom jača svijest i interes za zaštitom okoliša te u skladu s tim raste i popularnost proizvodnje i kupnje zelenih proizvoda”, ističu u D-Linku naglašavajući kako je D-Link još 2005. godine prepoznao važnost proizvodnje u skladu s uštedom i očuvanjem energije, a sada tu inicijativu širi i među svojim partnerima i dobavljačima.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675