Lenovo
Featured

Huawei svojim rješenjima ubrzava digitalnu transformaciju gospodarstva i javnih sustava

U svrhu poticanja inteligentnog svijeta, Huawei ističe kako je digitalizacija industrije presudan korak
U svrhu poticanja inteligentnog svijeta, Huawei ističe kako je digitalizacija industrije presudan korak
U svrhu poticanja inteligentnog svijeta, Huawei ističe kako je digitalizacija industrije presudan korak

Tijekom MWC Barcelona 2024., Huawei je održao Huawei Industrial Digital and Intelligent Transformation Summit pod temom "Vođenje digitalne i inteligentne infrastrukture, ubrzavanje industrijske inteligencije." Huawei je pozvao globalne kupce, partnere i lidere industrije da podijele svoje inovacije i prakse u digitalnoj i inteligentnoj transformaciji za industrije i kompanije raznih veličine

Osim toga, Huawei je na MWC službeno predstavio deset industrijskih digitalnih i inteligentnih rješenja te niz novih flagship proizvoda kako bi zadovoljio potrebe kupaca iz različitih industrija u različitim fazama transformacije.

Održivi i prosperitetni ekosustavi su od krucijalnog značaja za inteligentnu transformaciju industrije. Do kraja 2023., Huawei je uspostavio partnerstva s više od 40.000 poslovnih subjekata diljem svijeta i tako pridonio uspjehu njihovih poslovanja.

Huawei aktivno razvija i niz inovativnih rješenja koja pospješuju digitalizaciju javnih institucija i usluga kako bi ih građani mogli brže i efikasnije koristiti. Fokusirani su na digitalizaciju državne uprave, obrazovanja, zdravstva, znanosti i tehnologije te upravljanja hitnim situacijama, a do sada su pružili usluge u više od 700 gradova u preko 100 zemalja i regija.

"Svaka transformacija donosi velike mogućnosti, a mi sada ulazimo u doba inteligencije, gdje je najbolji način predviđanja budućnosti njezino stvaranje. Huawei će kontinuirano radi kako bi ponudio još pametnije proizvode i rješenja za digitalnu infrastrukturu koji ubrzavaju inteligentnu transformaciju industrija", izjavio je Li Peng, korporativni viši potpredsjednik Huaweija i predsjednik ICT prodaje i usluga.

U svrhu poticanja inteligentnog svijeta, Huawei ističe kako je digitalizacija industrije presudan korak. Leo Chen, predsjednik odjela za prodaju poduzeća u Huaweiju, istaknuo je važnost koordiniranog upravljanja podacima te integraciju različitih scenarija u jednu ujedinjenu bazu podatka u oblaku. Cilj je doseći više tradicionalnih industrija i ključnih poslovnih sektora kako bi se podržali mnogi industrijski kupci na njihovom putu digitalizacije i prihvatio inteligentni svijet.

David Shi, potpredsjednik odjela za marketing ICT-a i prodaju rješenja u Huaweiju, izjavio je: "Huawei je svjestan da svaki kupac ima svoje jedinstvene potrebe i izazove. U skladu s napretkom digitalne i inteligentne transformacije, Huawei je predan u razvoju proizvoda i rješenja, uz naglasak na naprednim, ekološki osviještenim i niskougljičnim inovacijama, kako bi zadovoljio sve potrebe svojih kupaca."

Huawei je na MWC-u predstavio svoja rješenja za digitalizaciju devet industrija, uključujući financijsku industriju, javni sektor i obrazovanje, proizvodnju, elektroenergetiku i promet.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.