Telemach

Petal Maps dostupan i na okruglom ekranu poklopca P50 Pocket

Istovremena navigacija na unutarnjem i vanjskom zaslonu korisnicima pruža neometano korištenje u svakoj situaciji

Istovremena navigacija na unutarnjem i vanjskom zaslonu korisnicima pruža neometano korištenje u svakoj situaciji

Huaweijev popularni alat za navigaciju Petal Maps dobio je novu uzbudljivu i novu korisničku značajku, pojavljuje se kao aplikacija koja se također prikazuje kroz jedinstveni okrugli zaslon na poklopcu telefona, kada je P50 Pocket preklopljen

Istovremena navigacija na unutarnjem i vanjskom zaslonu korisnicima pruža neometano korištenje u svakoj situaciji. Zbog jedinstvenog pristupa na zaslonu poklopca, Petal Maps ne samo da obogaćuje korisničko iskustvo, već pruža i dodatnu pogodnost koja nije dostupna na drugim modelima telefona.

„Petal Maps je izuzetan uspjeh za Huawei, a njegova sposobnost pružanja navigacije i izvan mreže, te sučelje sa stvarnim interakcijama, privlače nove korisnike svaki dan“, rekao je dr. Jamie Gonzalo, potpredsjednik Huawei Mobile Servicesa. „Tehnologija se treba prilagođavati korisniku, a ne obrnuto. To je razlog zašto je, za svakoga tko kupi P50 Pocket, korištenje Petal Mapsa na pametnom ekranu prednjeg zaslona ogroman bonus. Ne samo da je vidljiv na glatkom OLED zaslonu kada je uređaj rasklopljen, već nastavlja prikazivati upute kada je i sklopljen, bez ikakvog kompromisa u pogledu performansi, čineći svakodnevne životne aktivnosti poput vožnje ili putovanja, lakšim i sigurnijim“.

Petal Maps je pružio 14,5 milijuna sati navigacijskih usluga od svog lansiranja u 2020. Više od 35,2 milijuna korisnika u 166 zemalja koristi inovativne značajke Petal Maps, koje uključuju navođenje ispravnim trakom, pametne preporuke rute, upozoravanje na stanje otežanog prometa, te široki niz međusobno povezanih usluga, od dostave hrane i navigacije do najljepših lokacija.

Kao i upute Petal Mapsa, zaslon pametnog poklopca P50 Pocketa također prikazuje obavijesti o porukama, omogućuje reprodukciju glazbe, djeluje kao selfie kamera, te između ostalog pruža i trenutni pregled vremenske prognoze. Huawei je također potaknuo svoje partnere za razvoj aplikacija da iskoriste zaslon pametnog poklopca, te su programeri već pokrenuli aplikacije kao što su RainViewer, StepsApp i Easy Currency Converter.

Petal Maps unaprijed je učitan na Huawei uređajima, a dostupan je i putem AppGallery trgovine. Svi korisnici Android pametnih telefona Petal Maps aplikaciju mogu preuzeti putem Play Storea.

Recenzije

Igraš? Pročitaj naše recenzije igara

Linker

Poslovi

Cijelu ponudu poslova pogledajte ovdje.

Huawei

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: Avalon

Speedtest

ISSN: 1846-8675