| | | | |

MyHuawei aplikacija kao centralno mjesto podrške na Huawei telefonima

Na početnom zaslonu MyHuawei aplikacije nalaze se najnovije Huawei vijesti i događanja s Huawei foruma
Na početnom zaslonu MyHuawei aplikacije nalaze se najnovije Huawei vijesti i događanja s Huawei foruma
Na početnom zaslonu MyHuawei aplikacije nalaze se najnovije Huawei vijesti i događanja s Huawei foruma

Huawei je osmislio aplikaciju koja prikuplja sve informacije o Huawei uređaju na samo jednom mjestu, dajući korisniku brz i jednostavan pristup Huawei promocijama, uslugama, podacima o članstvu ili Huawei forum zajednici

Zahvaljujući aplikaciji MyHuawei korisnici mogu uštedjeti vrijeme, saznati zanimljive informacije o njihovim uređajima i dobiti informacije na jednostavan i pristupačan način.

Na početnom zaslonu MyHuawei aplikacije nalaze se najnovije Huawei vijesti i događanja s Huawei foruma. Preko aplikacije moguće je komunicirati i s drugim korisnicima te razgovarati o različitim temama: o uređajima, aplikacijama, funkcionalnostima i ostalim relevantnim pitanjima. U aplikaciji postoji i namjenska stranica za podršku sa svim podacima o uređaju, pametnom dijagnostikom, servisnim podacima, rješavanjem problema, uslužnim aktivnostima, pogodnostima i još mnogo toga. Također, tu je i osobna kartica pod nazivom Ja, gdje se svi podaci i sadržaj aplikacije čuvaju na jednom mjestu. MyHuawei aplikacija nudi mnoštvo prednosti, a zahvaljujući njoj korisnici su u konstantnom toku sa svim novitetima.

Kako do MyHuawei aplikacije?

Potrebno je jednostavno nadograditi aplikaciju Podrška na potpuno novu aplikaciju MyHuawei i slijediti upute. Ažuriranje aplikacije može biti ručno ili automatski. U slučaju da je omogućena značajka "Automatsko ažuriranje aplikacija" u Huawei AppGallery, aplikacija Podrška ažurirat će se na MyHuawei. Također može se i na ručni način ažurirati, tada je potrebno omogućiti instalaciju najnovije aplikacije MyHuawei, i to pretraživanjem aplikacije Podrška u AppGallery i dodirom na „Ažuriraj“. Nakon ažuriranja pojavit će se nova aplikacija MyHuawei s novim nazivom aplikacije i izvornom ikonom aplikacije Podrška. Kako bi korisnicima pomogli da brzo pronađu usluge koje su im potrebne, Huawei će još neko vrijeme zadržati ikonu aplikacije Podrška.

Pin It

Recenzije

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675