Lenovo
Featured

Upoznajte Fashion Squared koncept novog HUAWEI Watch Fit 3 pametnog sata

Uređaj zadržava klasični kvadratni dizajn, ali donosi napredne značajke za fitness i praćenje zdravlja
Uređaj zadržava klasični kvadratni dizajn, ali donosi napredne značajke za fitness i praćenje zdravlja
Uređaj zadržava klasični kvadratni dizajn, ali donosi napredne značajke za fitness i praćenje zdravlja

Huawei je predstavio Watch Fit 3, najnovije izdanje renomirane Watch Fit serije pametnih satova. Slogan "Fashion Forward" naglašava Huawei inovacije u nosivim uređajima, a koncept „Fashion Squared“ predstavlja novi dizajn Watch Fit 3

Watch Fit 3 dolazi u modernom i trendi četvrtastom obliku, prikladnom za svakog korisnika. Tanak je samo 9,9 mm i težak 26 g, a tijelo od aluminijske legure i elegantna metalna kopča pristaju svakom stilu. Dostupan je u različitim bojama remena koji se lako mijenjaju prema raspoloženju i stilu.

Sat ima 1,82-inčni AMOLED 2.5D zaslon visoke razlučivosti s omjerom zaslona prema tijelu od 77,4% i maksimalnom svjetlinom do 1.500 nita, osiguravajući optimalnu vidljivost u svim uvjetima.

Watch Fit 3 donosi sveobuhvatna sportska i zdravstvena ažuriranja, uključujući aplikaciju StayFit te tehnologije TruSleep 4.0 i TruSeen 5.5. Pet novih sportskih načina rada, uključujući padel, dostupno je korisnicima. Aplikacija StayFit omogućuje praćenje kalorijskog unosa i potrošnje, s globalnom bazom podataka o hrani iz 50 zemalja.

Sat podržava animacije za zagrijavanje i hlađenje tijela za razne vježbe, a Huawei Health aplikacija nudi više od 660 tečajeva vježbanja. Više od 100 sportskih načina rada, uključujući padel i nogomet, dostupno je korisnicima.

Watch Fit 3 koristi TruSleep 4.0 za analizu kvalitete sna i TruSeen 5.5 za praćenje vitalnih znakova, uključujući menstrualni ciklus. Baterija traje do 10 dana uz brzo punjenje, a sat podržava reprodukciju glazbe, daljinsko okidanje, podsjetnike, brze odgovore na poruke, vremensku prognozu i asistenta. Lako se spaja s Huawei uređajima, ali i s Android i iOS uređajima.

Huawei Watch Fit 3 predstavlja sljedeći korak u Huaweijevoj nosivoj tehnologiji, nudeći atraktivne dizajne i napredne funkcije za modernog korisnika.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.